(P) Regulile de aur ale investiţiilor la bursă

0

Mirajul posibilităţii de a face bani mulţi într-un timp relativ scurt, a atras dintotdeauna investitorii către investiţiile la bursă. Descoperiţi chiar acum Regulile de Aur ale investiţiilor la bursă!

1. Stăpâniţi-vă emoţiile

2. Alegeţi companii în care să investiţi, nu simboluri – luaţi decizii informate

3. Evitaţi mentalitatea de turmă

4. Nu încercaţi să vânaţi piaţa

5. Abordaţi investiţiile la bursă foarte disciplinat

6. Construiţi un portofoliu diversificat 

7. Stabiliţi-vă aşteptări realiste

8. Investiţi la bursă doar banii pe care vă permiteţi să  îi pierdeţi

9. Fiţi flexibili

10. Fiţi conştienţi de puterea de propagandă a Wall Street

 

Regulile de aur ale investiţiilor la bursă

Mirajul posibilităţii de a face bani mulţi într-un timp relativ scurt, a atras dintotdeauna investitorii către investiţiile la bursă.

Să investiţi la bursă nu este tocmai dificil. Ceea ce este de fapt dificil, când vorbim de investiţii la bursă, este alegerea instrumentelor sau companiilor care au performanţe mai bune decât piaţa. Este nevoie nu doar de o mare răbdare şi o disciplină de fier, dar şi de procesarea unei cantităţi imense de informaţii şi înţelegerea mecanismului pieţelor, printre altele.

Deşi nu există o formulă universal valabilă care să garanteze profitabile, există câteva reguli pe care dacă le folosiţi prudent, vă pot ajuta să vă maximizaţi profiturile:

1. Stăpâniţi-vă emoţiile

Legendarul investitor susţine următoarele “Succesul investiţiilor la bursă nu este corelat cu IQ… aveţi nevoie de puterea de a vă controla impulsurile emoţionale care aduc necazuri celor mai mulţi investitori”.

Adică luaţi decizii bazându-vă pe judecată nu pe instinct, atunci când este vorba de investiţii la bursă. Psihologia şi emoţiile joacă un rol major în succesul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.