(P) Levi’s lansează UNBASIC, colecția de primăvară-vară 2019

0

Acesta este cuvântul pe care îl folosim în acest sezon pentru a descrie orice este familiar și fresh. Este acel lucru pe care l-ai mai văzut până acum, însă a fost optimizat și amplificat pentru a dezvălui o nouă identitate. Cum ar fi clasica Levis Trucker Jacket, doar că având o croială de patru ori mai largă. Este modul prin care ne jucăm cu ceva atipic, însă ancorat în ceea ce ne este familiar.

„Item-urile autentice și de bază, infuzate cu o notă de neașteptat, un twist modern cu o doză de modă de stradă și elemente ale anilor 90 sunt caracteristicile principale ale colecției de primăvară-vară 2019. Este o colecție familiară și fresh cu elemente emblematice, dar și ironice”, spune Karyn Hilman, Directorul global de producție Levis Strauss & Co.

Desigur, în centrul colecției Unbasic stă vibe-ul modei de stradă și stilurile îndrăznețe pentru care a devenit recunoscut. Începând cu frenezia sneakerșilor intens promovați, moda de stradă a devenit un jucător important în industria fashion. Acest trend i se potrivește brandului Levis perfect.

„Moda este o reflexie a culturii”, spune Jonathan Cheung, SVP, Designer Global Levis. „În acest moment, diagrama Venn a acestei culturi este alcătuită din Instagram, sneakers, stilul de stradă și hip-hop. Iar Levis se situează în mijlocul tuturor.”

Ceea ce aduce fresh colecția Unbasic constă în faptul că în acest sezon totul este despre amplificare și personalizare, cu o doză de umor. Mai ales când vine vorba despre distorsionarea modelelor emblematice Levis. Cum ar fi patch—ul supradimensionat cu cei doi cai și noul red tab „leneș”, care a fost răsturnat într-o parte. Sau modelul Type III Trucker Jacket care este jumătate din denim negru și jumătate indigo. Chiar și ceva foarte simplu cum ar fi noul model de jeans Levis Hi-Ball….

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.