Orange va emite carduri și va face posibilă plata cu telefonul și ceasul

0

Orange Money anunță astăzi un parteneriat cu Visa, iar astfel intră pe segmentul soluțiilor financiare digitale în România. Parteneriatul cu Visa îi dă companiei Orange posibilitatea de a lansa mai multe metode de plată.

Astfel, clienții Orange Money ar putea plăti cu telefonul sau cu smartwatch-ul la comercianți, cu ajutorul tehnologiei NFC, dar compania de telecomunicații va putea oferi și carduri cu care să facă plăți. Datorită acestor soluții, clienții Orange Money vor putea alege modalitatea de plată cea mai comodă și la îndemână, oriunde s-ar afla în lume.

Prin acest parteneriat, Orange Money devine Membru Principal Visa în România. Orange Money este un serviciu financiar mobil care oferă clienților acces la un cont digital și care le permite, prin intermediul unui cod IBAN atașat contului, să efectueze plăți către orice alt client ce deține un cont în România cât și să efectueze plăți instant, gratuit, către un alt utilizator Orange Money.

Platforma oferă, de asemenea, opțiunea de plăți pentru facturi la peste 70 de furnizori de utilități. De asemenea, aplicația le permite clienților să-și salveze cardurile în contul digital, să reîncarce cartelele PrePay și să achite facturi pentru serviciile Orange România.

„Plățile mobile și tehnologia contactless în particular s-au extins rapid în România în ultimii ani. În acest context, parteneriatul cu Visa este un pas firesc ce urmează extinderii și diversificării serviciilor pe care le oferim prin Orange Money. Suntem încrezători că putem contribui în mod semnificativ la dezvoltarea serviciilor financiare digitale mobile pe piața românească.” Haris Hanif, CEO în cadrul Orange Money România.

„Suntem încântați să anunțăm un parteneriat strategic pe termen lung cu Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă din România și primul care va lansa, prin intermediul Orange…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.