Orange se aliniază pieței și crește prețul abonamentelor

0

Orange lansează noul portofoliu de abonamente și crește prețul abonamentelor cu un euro pentru clienții noi.

Astfel, Orange se aliniază pieței, după ce Vodafone, UPC și Digi au scumpit abonamentele, și crește prețul pentru serviciilor oferite. Totuși, operatorul telecom nu a crescut prețurile pentru clienții actuali, dar cei care vor să treacă la Orange acum vor trebui să plătească cu un euro mai mult decât ar fi făcut-o în urmă cu o lună.

În 4 aprilie operatorul telecom și-a reîmprospătat portofoliul de abonamente și cu asta vine și mărirea de preț de care vorbeam.

Pe 1 aprilie cel mai ieftin abonament Orange Me (fără telefon) era Orange Me Start și costa 8 euro. În prezent, acest abonament costă 9 euro, însă, ce-i drept ai 10 GB internet, cu 2 GB în plus față de oferta precedentă.

Cei de la Orange spun că dacă alegi abonamentul Orange Me Start fără telefon ai parte de bonusuri de internet care încep de la 30 GB pe lună pentru abonamentul de 9 euro şi pot ajunge până la 80 GB bonus pe lună. Bonusurile de internet se acordă lunar pe toată durata contractului şi sunt valabile atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentele.  În plus, ai acces la telefoane noi prin sistemul de rate direct pe factură.

Cât costă noile abonamente Orange

Cel mai ieftin abonament Orange Me cu telefon era de 10 euro în trecut, iar acum prețul a crescut la 11 euro. Și aici beneficiezi de 2 GB internet în plus.  Dacă-l alegi atunci beneficiezi de preţuri mai bune la cumpararea unui nou telefon, fie că îți prelungești abonamentul sau că optezi pentru unul nou.

Mai departe, abonamentul Orange Me 15, cu un tarif de 15 euro a devenit Orange Me 16, cu 16 euro, Orange Me 20 este acum Orange Me 21. Abonamentele Orange Me 25, 45 și 55 de euro pe lună au dispărut din ofertă. Abonamentul Orange Me 30 a rămas la costul de 30 de euro.

Clienţii…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.