Opoziția din tenis a declanșat convocarea Adunării Generale pentru alegeri la FRT

0

A fost lansat, către toți cei 54 de membri afiliați ai FRT, convocatorul de ședință. A fost semnat deja de către 10 cluburi, fiind nevoie de 28 de cluburi, pentru a exista cvorum.

Convocatorul este semnat de către Gabriel Săndulescu (foto mare, alături de Halep), care deține un club de tenis în Pitești. Iată conținutul acestuia:

”Dragi membri asociați ai FRT,

Având în vedere că situația juridică a Federației Române de Tenis este critică, lucru care a dus printre altele la lipsa finanțării din partea MTS, am considerat oportună( după multe discuții prealabile) inițierea unei acțiuni de intrare în legalitate a FRT prin alegerea organelor de administrare si control (Consiliul Director, Comisia de Cenzori și Comisia de Apel) în scopul înscrierii mandatelor noii conduceri la Tribunalul București în vederea îndeplinirii condiției principale solicitate de către MTS pentru reluarea finanțării federației.

Astfel, sunt foarte fericit să vă anunț că astăzi a fost lansat Convocatorul pentru AG Extraordinară de Alegeri. Este un document foarte bine structurat, prelucrat in prealabil de un grup de avocați și un Notar Public, persoane experimentate în materie de Adunări Generale ale Federațiilor Sportive Naționale din România. Documentul este conceput în așa fel încât să respecte legile in vigoare, Statutul FRT dar și ultimele sentințe și hotărâri judecătorești referitoare la FRT. De mai bine de 2 ani FRT se află într-un vid administrativ care deteriorează tenisul românesc, frânge destine prin lipsa de finanțare a juniorilor și face mult rău activității cluburilor. Această situație poate fi deblocată doar de cei 54 de membri asociați ai FRT înscriși în Registrul Federațiilor de la Tribunalul București. Este o acțiune dificilă dar pe de altă parte frumoasă și motivantă cu speranța reformării FRT și a relansării tenisului românesc.

Astăzi, în prima zi de lansare a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.