Opinia specialistului despre CFR – FCSB 0-0 | „Filip e senzaţional, Teixeira e fabulos”. Falemi, fost campion în Ghencea, a simţit punctul nevralgic: „Cei trei crai să pună mai mult osul la bătaie!”

0

  • Falemi scrie în ProSport despre CFR – FCSB 0-0, meci din etapa a 5-a a playoffului Ligii 1 Betano 

Meci tare! FCSB este foarte echilibrată. Este mai tehnică, pasează mai bine, iar defensiv stă foarte bine. A jucat puţin riscant în prima repriză, în zona lui Coman şi Morais, însă a scăpat la mustaţă de contraatacurile CFR-ului. CFR, din punct de vedere defensiv, e bine aşezată, agresivă şi puternică.

FCSB se află în creştere de formă. Teixeira şi Filip au făcut cărţile la mijlocul terenului. Teixeira fabulos! Filip e senzaţional. Tehnică impecabilă pe spaţii mici, sub presiune şi agresat de Culio, Bordeianu, Deac. A găsit mereu soluţii de pas, a scos om din joc, a protejat. A făcut un joc solid la mijlocul terenului, a legat toate acţiunile FCSB-ului. Cand nu le-a legat el, Filip a preluat rolul şi a dat cursivitate jocului

Filip senzaţional! Le-a făcut pe toate, doar golul i-a lipsit. A stat foarte bine în teren şi a avut siguranţă mare la construcţie. A pus osul, s-a bătut, a construit, a închis culoarele de pas, a recuperat, a driblat. A dat la poartă de la 25 de metrei cu piciorul drept.

Tănase, Coman şi Man au calitate tehnică foarte bună.

Sunt fâşneţi, energici, se demarcă pe spaţiile libere şi dau drumul repede la minge. Au făcut o primă repriză bună, datorită lor FCSB a avut o posesie ridicată. Cât timp i-a ţinut benzina şi l-au ajutat pe Teixeira! Însă jocul are 90 de minute şi mă aştept la mai multă consistenţă şi potenţă din partea lor.

Man şi Coman au jucat prea în bandă – poate asta a fost sarcina lor –  pe faza de construcţie şi soluţiile de atac au fost limitate, puţine, cu toată risipa de energie şi jocul solid al lui Teixeira. Dacă cei trei joacă mai aproape deTeixeira pe faza de constructie, mai ales că au în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.