Opel anunță prețurile pentru modelul electric Corsa-e: hatchback-ul subcompact pleacă de la 30.000 de euro

0

Opel a anunțat că versiunea electrică a hatchback-ului subcompact Corsa va avea un preț de pornire de aproape 30.000 de euro în Germania. Modelul va fi disponibil în trei versiuni de echipare.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Opel a publicat primele imagini și informații tehnice despre modelul electric Corsa-e spre finalul lunii mai, iar constructorul german a revenit acum cu o serie de detalii despre prețurile și echipările disponibile.

Versiunea electrică a hatchback-ului subcompact Corsa va avea un preț de pornire de 29.900 de euro cu TVA pentru piața din Germania corespunzător versiunii de bază Selection.

Versiunea de baza oferă, printre altele, control climatic automat, start fără cheie și sistem multimedia cu ecran de 7 inch compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay. Printre sistemele de siguranță incluse standard în echiparea de bază se numără Front Collision Warning cu Automatic Emergency Braking (AEB) și sistem de detecție pentru pietoni, dar și Lane Keep Assist și Electric Parking Brake (EPB).

Următoarea echipare este Edition, iar aceasta are un preț de 30.650 de euro, însă Opel nu a furnizat informații despre dotările pe care le-a inclus.

În schimb, a oferit detalii suplimentare despre echiparea de top, care se numește First Edition și costă 32.900 de euro. Printre dotările incluse în First Edition se numără faruri LED, jante de aliaj de 17 inch, caroserie bitonală și „cockpit complet digital”.

Clienții care cumpără echiparea First Edition au posibilitatea de a comanda opțional în schimbul a 700 de euro și noile faruri IntelliLux LED Matrix, care sunt alcătuite din 8 elemente și adaptează lumina în funcție de trafic și mediul înconjurător. De asemenea, Opel afirmă că echiparea de top…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.