OnePlus 7 – când se lansează și de ce o să vrei să-l cumperi

0

OnePlus 7 este aproape de lansare, dar nu vine singur. Da, compania chineză lansează trei modele de smartphone-uri în acestă primăvară.

Pe 14 mai va avea loc evenimentul oficial de lansare ale noilor modele de smartphone-uri OnePlus 7, dar deja știm cam toate detaliile despre aceste telefoane. Chiar și șeful companiei a acordat un scurt interviu în care a confirmat câteva elemente ale noului telefon. Acesta a spus că un model va fi 5G.

Astfel, anul acesta avem un model standard OnePlus 7, un model Pro și un model Pro 5G.

OnePlus 7 are un ecran cu o diagonală de 6,4 inci cu o rezoluție Full HD. Creierul operațiunilor este același Snapdragon 855 și este ajutat de 6 GB RAM sau 8 GB RAM, în funcție de model, iar spațiul de stocare este de 128 GB sau de 256 GB. Bateria este una de 3700 mAh și poate fi încărcată destul de rapid la 20 wați. Pe spate avem două camere foto, un senzor de 48 MP (f/1.7) ce este ajutat de un senzor de 5 MP, util pentru detectarea profunzimii de câmp din imagine.

OnePlus 7 Pro, competitor direct pentru Galaxy S10 sau P30 Pro

OnePlus 7 Pro este flagship-ul companiei din acest an și vine cu un ecran cu o rezoluție de 3120 x 1440p și o rată de refresh de 90 Hz, la o diagonală de 6,7 inci. Este clar că va fi un telefon mare cu o rezoluție ridicată, însă rata de refresh de 90 Hz este adevărata vedetă aici. Asta va face ca operațiunile realizate pe telefon să se simtă mult mai line, indiferent că este vorba de gaming sau de navigare prin meniuri. Până acum doar câteva telefoane au avut o asemenea rată de refresh, adică cele de gaming precum Razer Phone 2 (120 Hz) și Asus ROG Phone (90 Hz).

La interior găsim Snapdragon 855, ce este asistat de 6 GB RAM pentru varianta cu 128 GB spațiu de stocare, dar poate ajunge și la 8 GB sau 12 GB pentru varianta cu 256 GB spațiu de stocare. Pentru acest ecran cu rezoluție înaltă era nevoie de o baterie mai mare și…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.