Oltenii, mai mulţi, mai buni. „Doppietta” lui Mitriţă a învins Mediaşul. Cronica partidei

0

Nu doar temperatura scăzută a redus drastic asistenţa de pe noul „Ion Oblemenco”, ci şi cataclismul din Ştefan cel Mare, ştiindu-se că pentru olteni o înfrângere la scor în faţa lui Dinamo este mai dureroasă decât pierderea unui trofeu. Astfel încât un eventual succes cu Gaz Metan conta mai mult pentru adunarea punctelor necesare intrării în play-off, nu ca o revanşă pentru umilinţa din „Groapă”, care deja le-a stricat Sărbătorile fanilor craioveni.

De altfel, galeria şi-a penalizat echipa cu mesajul: „Dincolo de rezultat, atitudinea e de condamnat! Treziţi-vă!” Nici Gazul nu stătea pe roze, după cinci meciuri fără victorie fiind în afara sextetului de play-off, aşa că trupa lui Teja spera să profite de tensiunea din Bănie pentru a încheia anul în obiectiv.  

Gazdele au început tare ultimul meci al anului şi după ce Feşnic i-a refuzat un penalty lui Mitriţă, lui Tiago Ferreira i-au negat medieşenii primul gol pentru Craiova, la o reluare din centrul careului. Gazul a scăpat de iureşul din start al oltenilor şi a avut şansa unei ocazii, dar Ely Fernandes n-a speculat până la capăt cadoul lui Donkor. După o jumătate de oră, medieşenii au rămas mai puţini, Fofana, avertizat deja, întârziind intervenţia la Bărbuţ. Şi totuşi, imediat, Gazul a avut o uriaşă şansă de a marca, Mihăilă evitând in extremis golul, la reluarea lui Cristea. Repriza s-a încheiat cu a doua ocazie a lui Tiago Ferreira, periculos cu şutul de la 30 de metri.

Partea secundă a debutat cu şuturile lui Mateiu, Bancu şi Mitriţă, la care Pleşca a fost imperial. Portarul oaspeţilor a fost păcălit însă la lovitura liberă de la 25 de metri a lui Mitriţă, deviată suficient de zid  pentru a fi gol. Partea stângă a oltenilor a funcţionat la turaţie maximă, cu Bancu şi Mitriţă, dar Pleşca şi-a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.