Oficialii Viitorului, extrem de nervoşi la finalul meciului cu Sepsi. Cristian Bivolaru şi George Ogăraru „au luat foc”: „A fost odios, de neimaginat. Lăsa-ţi-o…”

0

Dirctorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, şi directorul de scouting şi relaţii internaţionale, George Ogăraru, au cerut să intervină la finalul meciului Sepsi – Viitorul, scor 0-0, pentru a critica arbitrajul lui Marcel Bîrsan. 

Faza de care s-au legat cei doi oficiali ai Viitorului s-a petrecut în a doua repriză. În minutul 49, pe un atac al Viitorului, Ianis Hagi a pus piciorul în faţa lui Viera, iar fundaşul gazdelor a luat o decizie total nefericită. Viera a intrat cu talpa direct pe genunchiul drept al decarului Viitorului, iar imaginile sunt extrem de dureroase.

Deşi Ianis suferea pe jos, iar urmările de pe piciorul său au fost evidente, Marcel Bîrsan a luat decizia greşită. Centralul nu a acordat nici măcar fault pentru echipa oaspete, în ciuda insistenţelor elevilor lui Hagi şi a sângelui care „ţâşnea” din piciorul lui Hagi Jr.

Imediat după meci, Cristian Bivolaru a luat cuvântul: „E prima dată când doresc să ies la un flash, pentru că ce s-a întâmplat în seara asta a fost odios. Am retrăit momente de dinainte de 90. E de neconceput, am văzut reluări, o captură şi, la un astfel de fault, să nu scoţi nici măcar cartonaşul galben? Roşu era clar! Atunci am vrut să spun faptul că întâmplător, după trei etape, domnul Bîrsan ne arbitrează după meciul cu U Criova, 0-0, meci în care Bîrsan a dat penaty, pe care numai el şi Deaconu l-au văzut. Am avut o discuţie după meci… nimeni nu ştia pentru ce a dat penalty. După trei etape, probabil că a considerat să ni-l mai trimită încă o dată la un meci. Vorbesc despre o decizie iresponsabil care putea duce la o tragedie”, a declarat oficialul fostei campioane, pentru TelekomSport.  

Inclusiv nou-venitul George Ogăraru a criticat dur: „Eu, după cum ştiţi, am venit la Viitorul din ianuarie, dar ce se întmplă contra lui Ianis…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.