OFICIAL | Un nou transfer pentru Rednic! Jucătorul trecut prin Serie A a fost prezentat la Dinamo

0

Dinamo a oficializat, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, transferul mijlocaşului Nabil Jaadi (22 de ani), fratele belgianului Reda Jaadi, care este legitimat la echipa lui Mircea Rednic încă din ianuarie.

Mijlocaşul care a bifat selecţii atât la reprezentativele de juniori ale Marocului, cât şi la cele ale Belgiei, a venit în probe, la propunerea fratelui său: ”Se antrenează, este în probe. Vom vedea. Un posibil transfer va decide domnul Rednic, este în probe la propunerea fratelui lui. Este văzut de către antrenor şi vom vedea probabil săptămâna viitoare”, a spus preşedintele clubului, Alexandru David, pentru ProSport.

”FC Dinamo Bucureşti anunţă transferul mijlocaşului ofensiv Nabil Jaadi, 22 de ani, marocan născut în Belgia, ultima oară sub contract cu italienii de la Udinese.
Nabil Jaadi, fratele mijlocaşului dinamovist Reda Jaadi, şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului belgian Anderlecht, fiind transferat în vara anului 2014 la Udinese.
Pentru Udinese a jucat doar 72 de minute în Cupa Italiei, în meciul cu Napoli, scor 2-2, pe 22 ianuarie 2015.
În ultimii patru ani, Nabil Jaadi a evoluat sub formă de împrumut pentru Latina (Italia), Granada (Spania), Ascoli (Italia), Olhanense (Portugalia) şi Asteras (Grecia).
Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica.

4 goluri în 14 meciuri a înscris Nabil Jaadi pentru loturile naţionale ale Marocului. A jucat 3 meciuri pentru Maroc U23 (un gol), două partide pentru Maroc U20 (un gol) şi 9 jocuri pentru Maroc U17 (două goluri). Între anii 2010 şi 2012 a evoluat pentru reprezentativele U16 şi U15 ale Belgiei, marcând două goluri în 13 selecţii.

2 trofee are Nabil Jaadi în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.