OFICIAL | Totti şi-a dat demisia de la AS Roma!

0

UPDATE:  Francesco Totti (42 de ani) şi-a dat demisia din funcţia de manager pe care o acupa la clubul AS Roma. Fostul fotbalist şi-a anunţat decizia într-o conferinţă de presă organizată luni. Hotărârea a fost luată ca urmare a situaţiei din club.

Din câte se pare, strategiile nu se fac pentru binele echipei, astfel că Totti a hotărât că este mai bine să plece. În acelaşi timp, a lăsat de înţeles că se poate întoarce, dacă se schimbă acţionariatul. ”Este o zi foarte dureroasă. Condiţiile nu mai sunt îndeplinite. Nu am avut niciodată posibilitatea de a lucra în sectorul sportiv aşa cum am vrut. După ce americanii au ajuns în fruntea clubului, ei au încercat prin toate mijloacele să-i îndepărteze pe romani din acest club. Acesta era scopul unora. Au reuşit. Dacă un alt patron vine la Roma şi vrea să parieze pe mine, eu sunt pregătit”, a declarat Totti, la conferinţa de presă.


Francesco Totti (42 de ani), jucător emblematic al lui AS Roma, este pe cale să părăsească clubul alături de care şi-a petrecut întreaga carieră. Presa din Italia anunţă că Totti va susţine o conferinţă de presă, luni, în care îşi va prezenta demisia din funcţia de manager.

După 30 de ani petrecuţi la AS Roma, 24 dintre ei la prima echipă, Totti şi-a anunţat retragerea din cariera de jucător, în 2017, şi a primit imediat o ofertă din partea clubului de a ocupa funcţia de manager. Relaţia dintre campionul mondial din 2006 şi conducerea clubului din capitala Italiei s-a deteriorat şi este de aşteptat ca Totti să părăsească clubul.

După ce presa internaţională a încercat să speculeze motivele rupturii dintre cele două părţi,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.