OFICIAL | Meciul Irina Begu – Bianca Andreescu a fost amânat pentru joi, din cauza ploii. Decizia finală a venit după trei ore de aşteptare! Azarenka s-a impus în derby-ul turului I, iar încă o adolescentă s-a remarcat la Miami

0

După aproape trei ore de aşteptare de la primele picături de ploaie căzute în seara zilei de miercuri, 20 martie, organizatorii au decis să amâne toate partidele rămase de disputat pentru ziua de joi. Astfel, al doilea meci direct dintre Irina Begu şi Bianca Andreescu în turnee consecutive pe cimentul american, se va juca joi, alături de primele partide din turul doi al competiţiei feminine. Partida lui Marius Copil cu ibericul Albert Ramos a fost şi ea amânată pentru joi.

La Miami, în noua gazdă – Hard Rock Stadium, tenisul a fost pus în aşteptare pentru a doua zi la rând din cauza ploii. Irina Begu şi Bianca Andreescu, protagonistele meciului WTA vedetă pe terenul central, au intrat pe teren cu o oră întârziere faţă de startul anunţat iniţial, însă nu au depăşit momentul tragerii la sorţi, aversele de ploaie intensificându-se şi trimiţându-le înapoi la vestiare. După alte câteva tentative eşuate de a relua acţiunea, organizatorii au anulat oficial sesiunile în desfăşurare, partidele fiind reportate pentru ziua următoare.

Halep şi Buzărnescu nu şi-au aflat încă adversarele din primul meci

Printre partidele amânate de miercuri pentru joi se numără şi Townsend – Larsson şi, respectiv, Cornet – Lapko (întrerupt la scorul de 7-5, 6-7/7, 0-1), care trebuie să stabilească adversarele celor două românce de pe lista capilor de serie – Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu.

4:05 Organizatorii spun stop-joc, după trei ore de aşteptare frustrantă în blocstarturi! Meciurile se vor relua joi.

3:50 Încă o repriză de ploaie. 4:15 este următorul termen dat de organizatori.

3:30 Ploaia s-a oprit la Miami, iar terenurile sunt uscate. Organizatorii promit acţiune în 15 minute

3:00 O fi un semn bun? Bianca Andreescu butonează telefonul… WTA Insider Courtney Nguyen…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.