OFICIAL | Ianis Hagi, titular la Genk? Principalul contracandidat pentru postul său a plecat în Serie A

0

Ruslan Malinovskyi (26 de ani) este noul jucător al celor de la Atalanta. Mijlocaşul din Ucraina a fost printre cei mai buni jucători ai celor de la Genk în sezonul precedent, iar acum va pleca de la campioana Belgiei în Serie A, urmând ca Ianis Hagi să fie, cel mai probabil, inclus în echipa de start.

Genk şi-a respectat promisiunea faţă de Ianis Hagi. Tatăl său a cerut ca acesta să aibă meciuri în picioare şi a ales cea mai bună ofertă din punct de vedere sportiv pentru fiul său. Sky Italia a scris, în urmă cu două zile, că Atalanta va plăti nu mai puţin de 13,7 milioane de euro pentru Malinovskyi, o afacere bună pentru clubul belgian, care a plătit opt milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi.

Gică Hagi: Antrenorul lui Genk mi-a spus că-l doreşte foarte mult pe Ianis

Imediat după ce Genk a oficializat transferul lui Ianis Hagi (20 de ani), Gică Hagi a vorbit deschis despre ofertele care au sosit pe adresa clubului Viitorul pentru fiul său: „Au fost mai mulţi factori, chiar şi cel financiar. Ianis a luat decizia şi noi am ţinut cont de ea. Antrenorul mi-a spus că-l doreşte foarte mult pe Ianis. Aşa cum l-au vrut şi celelalte echipe. Noi n-am ales banii. Şi clubul, şi jucătorul, ambele părţi au pierdut foarte mulţi bani. Dar nu asta contează acum. Vom vedea dacă am ales corect. Dar v-a spus şi Popescu. Era o ofertă de 3-4 ori…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.