OFICIAL: Era aşteptat în Liga 1, dar a spus pas! Mitică Cardoso şi-a găsit echipă

0

Nicolao Dumitru (27 de ani), pe numele său complet Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, cunoscut fanilor din România drept „Mitică Cardoso”, şi-a găsit echipă. Nu vine în România, după ce a fost în negocieri cu FC Voluntari, ci a semnat cu Livorno, un club din liga a doua italiană. Anunţul oficial a fost făcut în urmă cu scurt timp. Până acum, Dumitru a fost legitimat la Gimnastic de Tarragona, în liga a doua din Spania.

„AS Livorno anunţă oficial transferul fotbalistului Nicolao Dumitru, atacant născut în 1991. Dumitru vine de la Gimnastic Tarragona, Spania. El va purta tricoul cu numărul 24”, se precizează în comunicat.  Nicolao Dumitru, fotbalistul cu tată român şi mamă braziliancă, a fost cât pe ce să ajungă la FC Voluntari, în această iarnă.

”Cred că a ales Serie B, pentru că noi ne înţeleseserăm cu el, îl aşteptam să vină, chiar ieri trebuia să ajungă, să facă vizita medicală astăzi şi de săptămâna care vine să înceapă antrenamentele şi cred că a ales altă echipă de Serie B din Italia. Ne-a anunţat că nu mai vine. Căutăm acum, pentru că în momentul în care ne-am înţeles cu el, la contract, la tot, jucătorul venea aici să semneze cu noi. Urma să treacă numai vizita medicală. Şi aseară am, primit vestea asta nefericită. Era un jucător interesant, pe care l-am urmărit bine, Bergodi îl ştia de când juca la Napoli, în Italia, era ceva interesant. Tată român, mamă afro-braziliancă, era interesant ca jucător”, declara Ioan Andone pentru Telekom Sport.

A captat atenţia microbiştilor români în momentul în care a semnat cu Napoli, echipă pentru care a prins doar nouă meciuri în Serie A înainte să fie împrumutat la echipe mici precum Empoli, Ternana, Cittadella, Reggina, Latina Calcio. Ultima dată, el a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.