O legendă a tenisului a prefaţat finala Wimbledon 2019, Simona Halep – Serena Williams: „Dacă o mişti de două ori, nu mai ajunge la minge”

0

Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a comentat şansele Simonei Halep de a câştiga Wimbledon 2019. Românca s-a calificat pentru prima dată în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Elina Svitolina, 6-1, 6-3, în semifinale. În ultimul act de sâmbătă, Simona se va duela cu Serena Williams.

Ion Ţiriac a vorbit despre Serena Williams, în exclusivitate pentru ProSport: „Chit că băbuţa aia (n.red. referire la Serena Williams) are 36 de ani sau 37, pentru tenis nu este foarte tânără. Să o spunem pe aia dreaptă, mai are şi kilogramele pe care le are, dar atunci când o rade, nici nu poţi să pui altfel pe româneşte, mingea se duce de două ori mai repede ca la oricare alta. Acum, dacă o mişti de două ori, nu mai ajunge, asta este sigur. Poţi însă să o mişti? Ce este înainte, oul sau găina? Ce este, lovitura ei care te termină sau poţi să o mişti tu cu prima şi atunci cu a doua aproape o termini. Dar dacă nu termini punctul repede, ea din trei lovituri prinde una, ca să fie bună sau rea”.

„Halep trebuie să aducă bucuria asta poporului român”

Ion Ţiriac a detaliat. „Tenisul este astăzi un ping-pong pe un teren mai mare, iar dacă unghiurile se măresc, nu ai niciun fel de şansă la viteza mingii. Noi, întotdeauna avem multă speranţă, noi românii, şi ne identificăm cu cineva care poate să ne aducă o bucurie. Halep trebuie să aducă bucuria asta poporului român”, a mai declarat Ion Ţiriac pentru ProSport.

CITEŞTE ŞI INTERVIU EVENIMENT cu Ion Ţiriac. „Halep trebuie să aducă bucuria asta poporului român”

Eurosport şi ProSport te invită sâmbătă, de la ora 16:00, la Mega Mall, la vizionarea finalei de la Wimbledon…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.