o angajată continuă să vină la serviciu, deși a fost condamnată definitiv

0

O situație revoltătoare are loc la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. Instituția a devenit cunoscută după dosarul angajărilor fictive, în care Liviu Dragnea a fost condamnat cu executare în primă instanță.

La DGASPC Teleorman, o angajată continuă să vină la serviciu, deși a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Presa locală scrie că e vorba de Daniela Pastramagiu, care a fost găsită vinovată pentru că și-a însușit sume mari de bani din ajutorul de stat oferit unor persoane vârstnice.

Ea continuă să lucreze la Protecția Copilului Teleorman și nu a fost eliberată din funcție nici măcat pe durata procesului. Faptele de care a fost găsită vinovată s-au petrecut în 2014, potrivit liberinteleorman.ro.

Angajata DGASPC Teleorman a fost condamnată la închisoare în 2015

Daniela Pastramagiu era angajată la DGASPC Teleorman în iulie 20012, când se ocupa de evaluarea gradelor de handicap. Atunci, scrie presa locală, ea a încheiat un contract de vânzare-cumpărare cu clazuză de întreținere cu doi bătrâni, soț și soție, din comuna Buzescu.

Femeia se angaja să aibă grijă de cei doi vârstnici pentru tot restul vieții. În 2015, bătrâna a decedat, dar anterior fusese încadrată în gradul de handicap grav și beneficia de bani de la stat.

Numai că banii erau încasați chiar de Daniela Pastramagiu, angajată a DGASPC Teleorman, care se folosise de toate relațiile pe care le avea pentru a obține ajutoare sociale cât mai mari. Angajata a deshis un cont bancar pe numele bătrânei, fără ca aceasta să știe, iar la card avea acces doar Daniela Pastramagiu.

Așa a reușit să-și însușească toți banii primiți de la stat sub formă de ajutor social, bani care ar fi trebuit să ajungă, de fapt, la bătrână. După obținerea cardului bancar, între iulie 2014 și septembrie 2014, Daniela Pastramagiu a folosit cardul la bancomat, efectuând nu mai…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.