Nvidia lansează plăci video de laptopuri, special pentru PUBG sau Fortnite

0

Gamingul pe laptopuri a devenit din ce în ce mai răspândit, iar Nvidia lansează două plăci video pentru laptopuri numai bune de PUBG sau Fortnite.

Dacă în trecut, gamingul serios se făcea doar pe desktopuri. În prezent, găsești laptopuri foarte performante, cu ecrane cu rate de refresh mari, numai bune pentru jocuri. Și nici nu mai sunt uriașe, și nici foarte grele, ci ușoare și subțiri.

Producătorii de componente precum Nvidia au început să facă produse subțiri, eficiente din punct de vedere energetic, dar și performante. Astfel, liderul plăcilor video mai lansează alte două modele de plăci video, special create pentru laptopuri de gaming subțiri, ideale pentru jocuri de tip battle royale precum PUBG sau Fortnite.

Este vorba despre plăcile video GTX 1660 Ti și GTX 1650. Majoritatea producătorilor vor lansa modele de laptopuri cu astfel de plăci. De fapt, reprezentanții Nvidia spun că este de așteptat ca peste 80 de modele de laptopuri cu aceste plăci să fie disponibile din 23 aprilie.

Cei de la Nvidia spun că gamerii păstrează un laptop de gaming timp de trei sau patru ani. Așadar, din datele companiei, 75% dintre laptopurile de gaming cu plăci video Nvidia sunt dotate cu GTX 960M sau cu o altă placă mai puțin performantă. Astfel, trecere la GTX 1660 Ti va fi una mare.

Cât de bune sunt plăcile video GTX 1660 Ti și GTX 1650

Asta e bine pentru Nvidia pentru că ei se laudă că GTX 1660 TI este de patru ori mai performantă decât GTX 960M și-ți asigură 100 de FPS-uri în jocuri battle royale ca PUBG, Apex Legends sau Fortnite.

Laptopurile cu GTX 1650 ar trebui să-ți asigure o performanță de 2,5 ori mai bună comparativ cu laptopurile cu plăci video GTX 950M și 60 de cadre pe secundă în jocurile menționate și mai sus.

GeForce GTX 1660 Ti are 1536 de nuclee Cuda, 6 GB GDDR6 192 bit și cu o lățime de 288 GB/s, iar frecvența de bază este cuprinsă între…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.