Nubia Alpha este brățara revoluționară, un pic ciudată, cu rol de smartphone

0

Telefoanele pliabile vor fi la modă în 2019, dar cei de la ZTE încearcă să vină la înaintare cu o altă clasă de produse menite să faciliteze comunicația. Unic din mai multe puncte de vedere, Nubia Alpha este un smartphone care se rulează în jurul mâinii, precum un ceas.

După ce a fost subiectul mai multor speculații, Nubia Alpha a ajuns în lumina reflectoarelor la MWC și a putut fi testat de către curioșii prezenți la eveniment. Departe de a fi compact, gadgetul vine cu câteva noutăți demne de luat în seamă și ar putea deschide drumul către un număr mare de inovații în materie de smartphone-uri futuriste.

Nubia Alpha sau Nubia α este cel mai recent gadget al chinezilor. La bază este un smartwatch, dar este un pic ofensator să-l pui în aceeași categorie cu toate produsele lansate în aceeași categorie în ultimii ani. Partea din față este dominată de un ecran flexibil OLED cu diagonala de 4 inci care se rulează în jurul mâinii.

Rezultatul colaborării dintre ZTE și Visionox, panoul cu pricina este foarte înalt, cu un raport de aspect de 36:9 și o rezoluție destul de mică de doar 960 x 192 pixeli. Rulează un sistem de operare proprietar pentru a profita de la maxim de acel spațiu, dar este important de reținut că paote funcționa și ca smartphone dedicat, nu doar ca un partener pentru telefonul din buzunar.

Nubia ALpha smartwatchPe partea de hardware, utilizează un Snadragon Wear 2100 cu 1GB RAM și 8GB memorie internă. Interacțiunea cu el se poate realiza atât prin touchscreen-ul surprinzător de generos, cât și prin intermediul unor gesturi în aer folosind un un sistem intitulat AIM – Air Interaction Mechanics. Acumulatorul de 500 mAh ar trebui să te țină departe de priză între una și două zile.

Dacă profiți de conectivitatea eSIM și îl integrezi într-o rețea de telefonie, poți vorbi la el și te poți bucura de internet la viteze 4G LTE. Alternativa este să îți…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.