„Nu pot să respir!” Serena Williams, o nouă sperietură majoră | VIDEO

0

Serena Williams a fost protagonista unor scene dure, în turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Venită după un meci aspru, de mare intensitate şi cu un tenis de nivel excelent împotriva Victoriei Azarenka, Serena nu a putut duce până la capăt duelul de pe terenul principal cu o altă fostă lideră mondială, Garbine Muguruza. Spaniola a beneficiat de abandonul americancei la scorul de 6-3, 1-0, avansând în optimile turneului din deşertul californian.

A zecea favorită a întrecerii de la indian Wells a condus cu 3-0 în start de meci, însă disconfortul fizic a devenit din ce în ce mai evident. Muguruza (cap de serie 20) a profitat şi nu a mai cedat decât nouă puncte până în momentul în care Serena Williams a renunţat la luptă. Sportiva cu 23 de titluri de Mare Şlem în palmares s-a plâns, vorbele sale fiind captate de microfoanele ambientale: „nu pot să respir”. Motivul oficial al retragerii a fost o infecţie virală.

Serena Williams a solicitat prima dată intervenţia echipei medicale între seturi şi, chiar dacă s-a plâns de ameţeli, durere la piciorul stâng şi dificultăţi în a respira, a încercat să revină pe teren, dar a fost aproape imobilă în game-ul de retur. Explicaţiile au venit la conferinţa de presă. „Înainte de meci nu mă simţeam bine, dar a fost din ce în ce mai rău cu fiecare secundă scursă. Ameţeală extremă şi extenuare extremă. Privind scorul, ai putea spune că am început bine meciul, dar nu mă simţeam bine din punct de vedere fizic„, a spus Serena, care a mai punctat faptul că prioritatea sa devine acum recuperarea pentru întrecerea de la Miami (19-30…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.