Noul Range Rover Evoque, poze și informații oficiale: design ușor modificat, interior îmbunătățit și sisteme de propulsie mild-hybrid

0

Land Rover a prezentat noua generație a SUV-ului Range Rover Evoque. Modelul are acum un design ușor modificat, tehnologii noi și sisteme de propulsie mild-hybrid. Britanicii propun ceva mai mult spațiu la interior, performanțe sporite în off-road și sisteme de asistare moderne.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Land Rover a prezentat cea de-a doua generație Range Rover Evoque în cadrul unui eveniment special care s-a desfășurat în Londra. Noul SUV pregătit de britanici are acum un design inspirat de fratele mai mare Velar, un interior îmbunătățit și sisteme de propulsie mild-hybrid.

Reprezentanții Land Rover spun că noul Evoque oferă mai mult spațiu pentru toți pasagerii și confort sporit mulțumită platformei Premium Transverse Architecture. Cu toate acestea, cea de-a doua generație a SUV-ului britanic va fi capabilă să „atace” și drumuri de pământ sau macadam.

Range Rover Evoque: date esențiale

● Noua generație Range Rover Evoque vine cu dimensiuni puțin modificate comparativ cu modelul pe care îl înlocuiește. Lungimea noului Evoque măsoară 4.371 de mm (+1 mm), înălțimea ajunge la 1.649 de mm (+14 mm), iar lățimea măsoară 2.100 mm (+115 mm). Ampatamentul ajunge la 2.681 de mm, cu 21 de mm mai mult față de generația pe care o înlocuiește. În ciuda dimensiunilor ușor revizuite, oficialii Land Rover spun că noul Evoque oferă mai mult spațiu pentru pasagerii din spate.

● Din punct de vedere estetic, noul Evoque reprezintă o evoluție a vechii generații. Designerii britanici au cizelat formele SUV-ului și au adăugat o serie de linii pe care le-am văzut în premieră pe fratele mai mare Velar. 

● A doua generație Evoque vine standard cu faruri LED, iar opțional clienții vor putea alege…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.