Noul Peugeot 508 poate fi comandat şi în România

0Incepând cu luna aprilie 2019, noul Peugeot 508 este disponibil la toţi concesionarii autorizați ai mărcii din România.

  • Prețurile pornesc de la 24.633 de euro, TVA inclus (pentru versiunea 508 Active 1.5 BlueHDi STT 130 CP BVM6).

Un design mai dinamic

Francezii au dorit să se distanţeze de la conceptul clasic de sedan, venind cu o caroserie cu cinci uşi, de tipul fastback. Faţă de predecesor, înălţimea maşinii a fost redusă până la 1.40m. De asemenea, Peugeot 508 este mai scurt, are o lungime de 4,75 m, față de 4,83 m cât măsura versiunea anterioară. Designul frontal este agresiv, fiind inspirat din ultimul concept al mărcii: Peugeot Instinct. Blocurile optice sunt full led iar grila radiatorului este elegantă, având inserţii cromate. Semnătura vizuală verticală a luminilor de zi opalescente cu LED oferă modelului o personalitate distinctă, exclusivă.

Partea din spate este caracterizată de bandoul orizontal de culoare negru lucios care încadrează stopurile Full LED cu aspect tridimensional. Iluminate atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte cu o intensitate adaptivă, acestea pun în evidență în mod constant semnătura celor trei gheare de leu.

Interior de calitate

Habitaclul lui 508 este echipat cu sistemul  PEUGEOT i-Cockpit® ce constă într-un ecran tactil HD capacitiv de 10ʺ, în format 8/3  și head-up display cu ecran digital de rezoluție înaltă de 12.3ʺ.

Modulul Amplify oferă două ambianțe personalizabile, BOOST și RELAX, şi controlează, de asemenea, funcțiile dinamice ale mașinii, prin selectorul modului de condus (ECO/Sport/Confort/Normal), precum și ţinuta de drum, în cazul unui vehicul echipat cu suspensie electronică.

Gamă generoasă de sisteme de asistență la condus

Francezii au dorit să impresioneze la acest capitol, oferind o mulţime de sisteme:

– Night Vision, o premieră pe acest segment.

– Cruise Control Adaptiv cu funcție Stop & Go (în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.