Noul McLaren 720S Spider – Informații și fotografii oficiale

0

Noul McLaren 720S Spider vine acum pe lume cu o structură ușoară, foarte rigidă, din fibră de carbon, cu 720 de cai putere și cu o accelerație impresionantă: de 2,9 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Pentru această accelerație, constructorul britanic a făcut tot ce a putut ca să mențină greutatea sub control. Astfel, cu o caroserie din fibră de carbon și cu un nou acoperiș rigid retractabil, noul McLaren 720S Spider cântărește doar 1.332 kilograme, fiind cu doar 49 de kilograme mai greu decât versiunea coupe, ceea ce îl face cel mai ușor vehicul din segmentul său.

Noul McLaren 720S Spider (3)

Englezii trec în contul mașinii și cea mai rapidă coborâre și ridicare a plafonului din sticlă electrocromatică și fibră de carbon: 11 secunde, la viteze de până la 50 km/h, cu 6 secunde mai rapid ca la 650S Spider, care permite ridicarea sau coborârea plafonului la vitezde de până la 30 km/h. Inginerii au reușit să-l facă și de două ori mai silențios.

Liniile de desing sunt preluate de la versiunea coupe, prezentată anul trecut, optimizate pentru a maximiza aerodinamica, forța de apăsare, răcirea și pentru a reduce rezistența la înaintare. “Arată ca o sculptură futuristă, formată de fluxul de aer”, spun cei care au desenat mașina.

Noul McLaren 720S Spider (9)

Constructorul britanic îi asigură noului său Spider cu acoperiș din sticlă electrocromatică o senzație de vizibilitate de 360 de grade, dar și un look spectaculos. Clienții pot alege un plafon complet transparent sau unul opac, prin apăsarea unui buton. Cu motorul oprit, acoperișul își pierde transparența.

Dincolo de portierele fără rame, interiorul luxos și ultra-sportiv oferă o atmosferă sofisticată, amplificată și de prezența materialelor fine. Ecranul sistemului multimedia Central Infotainment Screen de 8 inci redă informațiile relevante și controlează sistemul audio, media, navigația, climatizarea și alte funcții utile.

Noul McLaren 720S Spider (11)

Misiunea sa nu este să fie o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.