Noul Ford Ranger, imagini și detalii oficiale: noi motorizări diesel, transmisie automată cu 10 trepte și sisteme de asistență moderne

0

Noul Ford Ranger a fost prezentat oficial. Pick-up-ul producătorului american promite motorizări noi, o transmisie automată cu 10 trepte și mai multe sisteme de siguranță. Atât la exterior, cât și la interior, Ranger primește câteva modificări minore.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Ranger. Pick-up-ul constructorului american a primit o serie de modificări la nivel estetic, un interior îmbunătățit, o serie de sisteme de siguranță moderne și sistemul de infotainment Sync 3. Totodată, americanii propun o nouă motorizare diesel și o transmisie automată cu zece rapoarte.

Confrom oficialilor Ford, noul Ranger va fi disponibil pe piața din Europa începând cu a doua parte a anului curent.

● Noul Ford Ranger propune acum un spoiler frontal modificat, o grilă revizuită și culori noi pentru caroserie. Pe lista producătorului american, clienții vor găsi noile nuanțe Diffused Silver și Blue Lightning. De asemenea, americanii propun faruri cu o semnătură luminoasă nouă și cu lumini de zi cu LED.

● Versiunea Ranger Wildtrack va putea fi comandată în nuanța specială Saber Orange (vechea culoare fusese botezată Pride Orange) și integrează și o serie de accesorii de caroserie finisate în negru. Clienții vor avea la dispoziție și varianta Limited, aceasta fiind disponibilă cu jante cu design special cu diametrul de 17 inch. 

● La interior, americanii au optat pentru noua temă Ebony Black, în timp ce versiunile de top vor primi o tapițerie din piele și elemente decorative specifice. 

● Noul Ford Ranger va putea fi comandat în versiunile de caroserie Regular Cab, Super Cab și Double Cab. 

● Garda la sol a lui Ranger măsoară 230 de mm (-7…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.