Noul BMW Seria 8 Cabrio

0

Noul BMW Seria 8 Cabrio – Informații și fotografii oficiale. Este mașina cu care BMW marșează în segmentul cabrioletelor de lux. Emoțional și exclusivist, îndrăzneț și carismatic, Seria 8 Cabrio aduce laolaltă caracterul dinamic tipic brand-ului cu plăcerea de a conduce cu părul în vânt.

Seria 8 Cabrio primește acoperișul textil clasic, care nu-i alterează natura agilă. Automobilul cu patru locuri vine cu o structură ultra-rigidă, care garantează performanță, fără să compromită însă, confortul, este promisiunea solemnă făcută de constructorul bavarez.

Noul BMW Seria 8 (13)

Seria 8 Cabrio măsoară 4.843 mm în lungime, 1.902 mm în lățime și 1.339 mm în înălțime, în timp ce ampatamentul se întinde pe 2.822 mm. Sunt dimensiuni care le imită aproape perfect pe cele ale Coupe-ului Seria 8, care a fost prezentat în luna iunie.

Citește și:

A început producția noului BMW Seria 8 Coupe

Grila cu cele două secțiuni unite, faurile LED adaptive (standard) și prizele mari de aer îi asigură imaginea intimidantă promisă de prototipurile surprinse în teste în ultima perioadă. Opțional, viitorul proprietar de Seria 8 Cabrio poate comanda farurile BMW Laserlight cu iluminare variabilă a suprafeței de rulare și cu o fază lungă de aproximativ 600 de metri. Din spate, mașina cu ecartament de 1.642 mm în partea posterioară (1.619 mm în față), pare că îmbrățișează asfaltul. Stopurile cu aspect tridimensional încheie, modern și hotărât, silueta atletică a modelului.

Noul BMW Seria 8 (11)

BMW pune o vorbă bună pentru acoperișul textil, o soluție pentru menținerea greutății sub control, care promite și o izolare fonică impecabilă. Cu plafonul ridicat, decapotabila imită silueta coupe-ului. Acesta se ridică și coboară automat, prin apăsarea unui buton, în 15 secunde, la viteze de până la 50 km/h. Acoperișul se ascunde sub un capac a cărui cromatică se asortează cu nuanțele selectate pentru bord și pentru…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.