Noul BMW Seria 3 Touring

0Noul BMW Seria 3 Touring redefinește spațiul în clasa compactă. Versiunea break a modelului Seria 3 impune noi standarde în design și dinamică. Mașina va fi dezvăluită oficial la evenimentul #NEXTGen, care va avea loc la BMW Welt de la Munchen, la sfârșitul acestei luni.

Agil, ușor de manevrat și foarte confortabil. Sunt calitățile pe care BMW le trece în contul noului său break. Cu un coeficient aerodinamic de 0,27, noul BMW Seria 3 TOuring primește imaginea agresivă și sigură tipică modelului aflat la cea de-a șasea generație, confirmată de grila de mari dimensiuni, flancată de faruri full-LED, opțional BMW Laserlight. La capătul opus, apar stopuri cu partea superioară întunecată, în echiparea standard.

Noul BMW Seria 3 Touring (13)

Break-ul a crescut față de generația pe care o înlocuiește, ajungând acum la o lungime de 4.709 mm (76 mm în plus), o lățime de 1.827 mm (16 mm în plus) și o înălțime de 1.470 mm (8 mm în plus). Și ampatamentul a fost extins cu 41 mm până la 2.851 mm.

Cabina noului Seria 3 Touring propune o atmosferă premium, cu o structură clară și precisă a comenzilor și cu materiale exclusiviste, cum ar fi pielea Vernasca. Panoul de bord este îmbrăcat în Sensatec.

Noul BMW Seria 3 Touring (9)

Un acoperiș panoramic cu o suprafață de 0,8 metri pătrați, oferit opțional, aduce lumină în mașină, iar iluminarea cu LED a cabinei este standard, în timp ce Welcome Light Carpet poate fi comandat contra cost.

Ocupanții iau loc în scaune sport din piele, noi pentru șofer și pasagerul din față, iar șoferul primește în palme un nou volan multifunctional, îmbrăcat în piele. Și selectorul de trepte a primit un look nou, ca și consola care integrează controller-ul iDrive, butonul start/stop și butoanele pentru Driving Experience Control.

Noul BMW Seria 3 Touring (2)

Echiparea standard include radio Professional cu șase difuzoare, iar opțional, se poate alege sistemul Harman Kardon Surround cu 16 difuzoare.

Versiunea Touring promite spațiu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.