Noul Audi A4 facelift – Informații și fotografii oficiale

0Noul Audi A4 facelift primește un look nou, funcții noi de conectivitate și, în premieră, tehnologie micro-hibrid. Best seller-ul casei germane poate fi comandat începând cu luna aceasta.

Modelul de clasă medie primește un design mai atletic. Grila Singleframe are dimensiuni mai mari și o formă aplatizată și este flancată de farurile LED, oferite standard, în timp ce tehnologia Matrix LED poate fi comandată contra cost. Profilul este individualizat de linia mediană acum coborâtă și de contururile proeminente ale aripilor.

Noul Audi A4 facelift

Test drive Audi Q3 35 TDI S tronic

Pachetele exterioare se numesc “basic”, “advanced” și “S line”. Clienții pot alege una dintre cele 12 culori disponibile în gamă, pe listă aflându-se și noua nuanță terra grey.

La bord, ecranul tactil MMI asigură control asupra noului sistem de operare, cu feedback acustic, care preia funcțiile comutatorului rotativ folosit anterior și care acceptă și control vocal, înțelegând fraze din vorbirea curentă. Informațiile relevante sunt redate pe un ecran TFT de 10,1 inci.

Noul Audi A4 facelift

Audi Ingolstadt – Totul a început acum 70 de ani

Sistemele Audi connect și Audi connect plus aduc la bord servicii online cum ar fi Car-to-X, recunoașterea indicatoarelor rutiere și mai nou, recunoașterea culorii semaforului, aceasta din urmă dispnibilă în anumite orașe europene. Mașina este conectată la infrastructura urbană, primește informații de la un calculator central prin intermediul unui server, oferind indicații pentru ca șoferul să poată adapta viteza în funcție de următoarea schimbare a culorii semaforului.

Viitorul posesor de Audi A4 facelift poate alege una dintre cele trei versiuni ale instrumentarului de bord: două parțial analog, în combinație cu sistemul MMI plus și Audi virtual cockpit plus, complet digital, cu ecran full HD de 12,3 inci și head-up display.

Noul Audi A4 facelift

Audi connect include standard și sistem de apelare a numărului de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.