Noua Toyota Corolla Sedan – Informații și fotografii oficiale

0

Noua Toyota Corolla Sedan – Informații și fotografii oficiale. Familia Corolla, aflată la cea de-a 12-a generație, este acum completă. Limuzina vine să completeze gama în care o așteptau de luni bune hatchback-ul și modelul Touring Sports.

După prezentarea hatchback-ului la Salonul Auto de la Geneva și a versiunii Touring Sports la Salonul Auto de la Paris, vine și modelul sedan.

Noua Toyota Corolla Sedan - Informații și fotografii oficiale (5)

Mașina vine cu o parte frontală îndrăzneață, care urmeaă filosofia de design Under Priority Catamaran a companiei. Grila a coborât și are acum un aspect tridimensional, conectând farurile subțiri, cu semnătură luminoasă nouă. Linia părții posterioare este cea a unui trapez inversat. Un ornament cromat unește cele două stopuri.

Cabina spațioasă, ergonomia tipică brand-ului, calitatea materialelor și tehnologia avansată continuă tradițiile familiei Corolla. Limuzina primește ampatamentul extins al versiunii Touring Sports de 2.700 mm, pentru a oferi spațiu generos la genunchi pasagerilor care iau loc pe banchetă.

Noua Toyota Corolla Sedan - Informații și fotografii oficiale (22)

Toyota instalează la bordul noii Corolla un ecran multimedia de 8 inci, un display de 7 inci și un head-up display de 10 inci.

Construită pe platforma TNGA GA-C (Toyota New Global Architecture) a companiei, Corolla Sedan primește un centru de greutate mai coborât, o caroserie cu 60% mai rigidă și o suspensie multilink oferită standard, care asigură manevrabilitate și stabilitate superioare.

Noua Toyota Corolla Sedan - Informații și fotografii oficiale (23)

În premieră pentru Corolla Sedan în Europa, modelul este disponibil cu motor de 1.8 litri, integrat într-un sistem de propulsie hibrid, care dezvoltă 122 CP. În gamă se regăsește și motorul pe benzină de 1,6 litri, care poate fi cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte sau la o transmisie automată CVT. Acesta dezvoltă 132 CP.

Noua Toyota Corolla Sedan - Informații și fotografii oficiale (25)

Limuzina primește o serie generoasă de sisteme de siguranță active și pasivă în cadrul pachetului tehnologic Toyota Safety Sense. Pe listă se regăsește astfel,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.