Noua mașină Renault care te face să visezi la o Dacia fix la fel

0

Noul Renault Clio te va face să-ți dorești o mașină Dacia care să arate exact la fel. Nu doar că Renault Clio va fi cel mai mare rival al Sandero, dar ar putea fi o mașină mai bună, iar bordul, cu siguranță arată fantastic.

Reprezentanții Renault au anunțat că vor prezenta noua generație Clio în cadrul Salonului Auto de la Geneva, dar, până atunci, te poți delecta cu câteva fotografii care dezvăluie interiorul viitorului model.

Renault reușește, în sfârșit, să vândă o mașină ieftină cu un design interior premium care te-ar putea atrage mai mult decât Dacia Sandero, dacă ești admirator al mașinilor hatchback.

Renault Clio 2019, mașina care o să-ți placă mai mult decât Dacia Sandero

Clio este una dintre cele mai de succes modele alte companiei franțuzești, iar anul acesta va ajunge deja la generația a patra.
Șeful departamentului de design al Renault a declarat pentru Auto Express că designul exterior al noului Clio a evoluat, dar interiorul este cel care te va impresiona, pentru că acolo s-a creat o adevărată revoluție, dacă e să compari cu generațiile precedente.

Vei beneficia de un confort sporit datorită materialelor de înaltă calitate aplicate pe toate elementele de tapițerie și pe bord, dar și datorită spațiului. Noul Renault Clio este mai spațios și mai aerisit, conform afirmațiilor reprezentantului companiei, dar imaginile vorbesc de la sine.

renault clio 2019

Bordul are un design modern care pare să fie adaptat noilor cerințe ale pieței, aspect la care Dacia încă mai are mult de lucrat.

Renault Clio îți oferă bordul pe care ți l-ai dorit mereu

renault clio 2019

Ceea ce frapează la bordului viitorului Clio este ecranul imens de 9,3 inci, mai mare chiar și decât cel de la Renault Espace MPV. Această caracteristică te va ajuta să navighezi mult mai ușor prin funcțiile și aplicațiile mașinii, iar sistemul de navigație va fi mai vizibil, fără să mai adaug și rolul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.