Noua generație Opel Corsa va fi prezentată în 4 iunie: „Versiunea electrică eCorsa va avea un preț atractiv”

0

Noua generație Opel Corsa va avea premiera mondială în 4 iunie, iar versiunea electrică eCorsa va putea fi comandată din aceeași zi la un „preț atractiv”.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

La începutul lunii mai, Opel a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu noua generație Corsa, ocazie cu care a anunțat că aceasta va fi prezentată oficial în vara acestui an.

De asemenea, constructorul german anunțase că versiunea electrică eCorsa va putea fi comandată tot din această vară, simultan cu lansarea comenzilor pentru versiunile cu motoare cu combustie internă. În cadrul unui interviu acordat publicației germane Thueringer Allgemeine, Michael Lohscheller, CEO-ul Opel, a oferit un detaliu suplimentar: premiera mondială a noii generații Corsa va avea loc în 4 iunie.

„În 4 iunie, noul Corsa celebrează premiera mondială. Mașina noastră cu cele mai mari vânzări nu va fi doar cel mai ușor model din clasa să, dar va putea fi comandată și într-o versiune electrică chiar de la început, la un preț atractiv. Nu vă pot spune mai multe”, a declarat Lohscheller.

Potrivit unor informații oficiale anterioare, noua generație Opel Corsa va fi produsă pe platforma Common Modular Platform (CMP) a grupului PSA Peugeot-Citroen și va avea o lungime de 4.06 metri. De asemenea, subcompacta va avea lumini inteligente IntelliLux LED Matrix și stopuri cu LED, iar masa totală va fi de numai 980 de kilograme, cu 108 kilograme mai mică decât actuala generație.

Opel traversează o perioadă de schimbări cu privire la producția modelelor după ce a intrat în portofoliul Grupului PSA Peugeot-Citroen, cea mai recentă informație fiind că Peugeot 308 și Opel Astra ar putea fi produse la aceeași uzină.

Cert este că CEO-ul Opel dă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.