Noua generație BMW Seria 3 Touring: break-ul primește în premieră versiune plug-in hybrid de 252 CP și un portbagaj de 500 de litri

0

BMW a prezentat primele imagini și informații tehnice despre Seria 3 Touring. Break-ul preia numeroase elemente de la versiunea sedan și introduce în premieră o variantă plug-in hybrid de 252 de cai putere.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Noua generație BMW Seria 3 a fost prezentată oficial în toamna anului trecut cu ocazia Salonului Auto de la Paris, iar începând din luna octombrie poate fi achiziționată și de pe piața din România.

La mai bine de jumătate de an distanță, constructorul german a dezvăluit și versiunea break pentru noua generație, care poartă numele Seria 3 Touring.

Așa cum era de așteptat, noul Seria 3 Touring preia numeroase elemente de design exterior și interior de la Seria 3. De exemplu, inclusiv dimensiunile sunt identice, astfel că noul Seria 3 Touring are o lungime de 4.709 mm (+76 mm), o lățime de 1.827 de mm (+16 mm), o înălțime de 1.470 mm (+8 mm) și un ampatament de 2.851 de mm (+41 mm).

Standard, noul Seria 3 va fi oferit cu faruri full LED, iar opțional, clienții vor putea alege versiunea adaptivă care integrează tehnologia BMW Laserlight. În partea din spate, Seria 3 Touring a primit stopuri mai mici și o lunetă cu 20 de milimetri mai lată, pentru a oferi senzația unei lățimi mai mari.

La interior, Seria 3 Touring se remarcă printr-un spațiu mai generos, astfel că pasagerii față vor avea mai mult spațiu în dreptul umerilor, în timp ce pasagerii din spate vor avea mai mult spațiu pentru picioare. Odată cu lansarea noii generații Seria 3 Touring, BMW introduce un asistent digital care te poate ajuta ori de câte ori rostești cuvintele „Hey BMW”. Clienții vor avea la dispoziție un instrumentar digital de bord (12.3 de inch în varianta de top) și un ecran central tactil a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.