Noua gamă cuprinde trei modele de anvelope, SuperSport, SuperSport R și SuperSport RS

0

Noua gamă cuprinde trei modele de anvelope, SuperSport, SuperSport R și SuperSport RS.Goodyear a anunțat lansarea unei noi game de trei anvelope de Ultra Ultra Înaltă Performanță (UUHP), denumite Eagle F1 SuperSport, SuperSport R și SuperSport RS. Cele trei anvelope Goodyear SuperSport utilizează tehnologii inovative și compuși care aduc îmbunătățiri semnificative distanței de frânare și timpilor de pe circuit, fără să neglijeze elementele mult mai tangibile ale experienței șofatului, așa cum sunt reacția în accelerare, la frânare și la negocierea virajelor.

Eagle F1 SuperSport

Eagle F1 SuperSport utilizează întreaga experiență în domeniul anvelopelor de curse a Goodyear pentru a oferi aderență superioară și manevrabilitate. Schimbările de direcție receptive sunt asigurate prin intermediul profilului cu nervuri rigide, în timp ce structura închisă masivă din exterior, folosită pe umerii anvelopei, oferă control în timpul transferului de greutate în viraje. Designul cu un perete lateral foarte rigid duce la îmbunătățirea manevrabilității, fără a compromite confortul la condus.

Deși, inițial gama a fost dezvoltată pentru suprafețele uscate, Goodyear a inclus și performanța pe suprafețele umede prin introducerea unei combinații de mai mulți compuși. Astfel, secțiunile exterioare sunt perfecționate pentru carosabil uscat, în timp ce cele 3 secțiuni centrale sunt optimizate pentru carosabil umed. Aceste caracteristici permit șoferilor să-și depășească limitele în viraje pe suprafețe uscate și să se bucure, în același timp, și de frânarea excelentă și manevrabilitatea pe suprafețele umede.

25 de coduri Eagle F1 SuperSport vor apărea în perioada Februarie – Mai 2019, cu diametre cuprinse între 18” și 21”, lățimi între 205 și 305 mm și raport de aspect cuprins între 45 și 30. Eagle F1 SuperSport sunt dezvoltate ca posibile echipări pentru autoturisme de diferite…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.