Nou anunț despre taxa auto. Teodorovici a spus ca se vor aloca din nou bani pentru ANAF. Ce vor face cu ei

0

Eugen Teodorovici a făcut noi declarații despre Hotărârea privind taxa auto. Executivul ar putea aproba în cursul zilei de miercuri Hotărârea pentru alocarea unei sume suplimentare.

Eugen Teodorovici, noi vești despre taxa auto

Eugen Teodorovici a fost întrebat dacă procesul pentru returnarea taxei de auto s-a încheiat. Acesta a explicat faptul că, momentan, este în curs, suma alocată înainte cu două săptămâni fiind cheltuită în întregime. Executivul ar putea să aprobe miercuri, 12 iunie, Hotărârea pentru alocarea sumei suplimentare din fondul de rezervă pentru taxa auto, în ședința de Guvern. Ministrul Finanțelor a precizat azi, 11 iunie, că nu va dezvălui despr ece sumă este vorba.

„Este în curs, aşa cum am promis, în funcţie de banii pe care i-am avut şi alocat şi colegii din ANAF au lucrat în acest sens. Este şi acesta un motiv pentru care domnul Mişa (Ionuţ Mişa n.r) nu mai este azi la această direcţie din Finanţe (Direcţia Mari Contribuabili n.r) (…). Vreau să le mulţumesc colegilor din teritoriu care au prelucrat practic ce trebuia să prelucreze Direcţia Mari Contribuabili, adică zeci de mii de decizii de impunere. Şi pentru care ne-am asigurat o sumă acum două săptămâni şi care s-a cheltuit în întregime. Mâine în şedinţa de Guvern este posibil să avem o altă Hotărâre de Guvern pentru alocarea unei sume suplimentare din fondul de rezerva pentru taxa auto. Vedem mâine exact ce sumă”
Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, despre taxa auto

Ionuț Mișa, schimbat din funcție „pe criterii profesionale”

Ministrl Finanțelor a subliniat și că Ionuț Mișa a fost schimbat de la funcție „pe criterii profesionale”. În cursul zilei de joi,30 mai, Teodorovici anunța că la începutul săptămânii în cauză, cele 700 de milioane de lei trasferate la Fondul de mediu pentru restituirea taxei auto vor trebui să se regăsească în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.