Nokia 9 ar putea fi mediocru, dacă specificațiile Google se confirmă

0

Nokia 9 e așteptat ca un fel de zeu printre telefoane. Asta și pentru că va avea cinci camere foto. Dincolo de această dotare, altceva nu-l scoate în evidență. Iar asta știm de la Google. Acum mai rămâne doar ca HMD Global să confirme sau infirme.

La începutul anului, un clip cu Nokia 9 PureView a ajuns online și părea creat de HMD Global, compania care controlează licența pentru telefoane Nokia, pentru promovarea telefonului. Din acel clip am aflat că Nokia 9 ar avea specificații premium.

În acel video, Nokia 9 era prezentat cu următorul hardware: 8 GB de RAM, 128 GB memorie internă, procesor Snapdragon 845, ecran de 6 inci cu o rezoluție nativă QHD+ și un raport de aspect de 18:9, și baterie de mare capacitate, de 4.150 mAh. Scannerul de amprente ar fi integrat în ecran.

Mai nou, avem o listă de specificații și de la Google și acestea îl prezintă ca pe un telefon mediocru pe care doar camerele numeroase de pe spate îl mai salvează.

Imaginea pe care a folosit-o Google ca să prezinte Nokia 9

Google a listat Nokia 9 PureView pe pagina Android Enterprise Device. Conform acelor informații, telefonul de la HMD Global ar avea 4 GB memorie RAM (la fel ca Pixel 3 – n.r.), ecran de 6 inci, 128 GB spațiu de stocare și Android Pie. Procesorul ar fi un Qualcomm Snapdragon 845, care a fost de vârf în 2018, dar anul acesta a fost înlocuit de Snapdragon 855.

Nokia 9 specificatii
Specificațiile așa cum au apărut pe site-ul Google

Nokia 9 PureView va fi prezentat la MWC 2019 într-un eveniment organizat de HMD Global.

Ce nu se vede în imaginea dată publicității de companie e a cincea cameră, care ar putea fi un fel de secret – fie are senzorul de 48 megapixeli care a ajuns pe Honor View 20, fie e ceva cu totul special. Altfel, a mai fost lăsat pe dinafară și un senzor care ar fi folosit pentru măsurarea adâncimii de câmp. Foarte probabil e vorba de un senzor ToF 3D tot ca pe Honor View…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.