Noile iPad Pro se apropie mai mult de un MacBook, ca niciodată

0

Ieri, pe 30 octombrie, Apple a organizat o conferință pentru lansarea unei noi generații de iPad Pro, a unui MacBook Air actualizat și a unui Mac mini.

În cadrul evenimentului de la New York, Apple a anunțat două modele noi de iPad Pro cu cele mai radicale schimbări aduse seriei de tablete de la apariția ei, în 2011. Cu o nouă serie de procesoare, tablete sunt mai sprintene decât 92% dintre laptopurile din piață și pot rula versiuni complete de Adobe Photoshop și AutoCAD.

Pentru prima oară, pot fi transformate într-un laptop sau desktop datorită integrării unui port unic USB Type C la bază, care înlocuiește tradiționalul Lightning. La portul respectiv, poți conecta orice fel de periferice, inclusiv un monitor 4K Ultra HD sau un iPhone pe care să-l încarci printr-un cablu USB Type C la Lightning.

Noile tablete au o ramă surprinzător de subțire în jurul ecranului și sunt disponibile cu două diagonale, de 11 inci și 12,9 inci. Pentru că nu a mai fost loc de un buton Home la baza ecranului, acestea se deblochează printr-un tap pe ecran și incorporează Face ID pentru autentificare. Panourile folosite sunt de tip ProMotion și pot afișa conținut la o viteză de 120Hz. Deși sunt marginile foarte subțiri, palmele îți sunt detectate și nu vei întâmpina niciun fel de probleme în a interacționa cu tableta.

Pe lângă faptul că mișcările realizate cu Apple Pencil pe ecran sunt procesate la o rată de 120Hz, stilusul companiei a beneficiat de un upgrade semnificativ. Acesta se încarcă Wireless și se atașează magnetic la noua tabletă. Portul Lightning de pe Pencil a fost deființat.iPad-Pro_creative-sketch_10302018

În ceea ce privește procesorul folosit în Apple A12X Bionic, chipsetul este un upgrade semnificativ de performanță față de A12 Bionic din iPhone Xs și iPhone Xr. În continuare vorbim de un octa-core, dar în comparație cu fosta generație de iPad Pro, este cu 35% mai rapid în procesare…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.