Noile Audi TT RS Coupé și Roadster

0

Noile Audi TT RS Coupé și Roadster vin cu o parte frontală și un eleron redesenate pentru un look mai agresiv. Mașinile sunt puse în mișcare de motorul 2.5 TFSI cu cinci cilindri.

400 de cai putere și un cuplu de 480 Nm sunt cifrele care fac noile Audi TT RS Coupé și Roadster mai dinamice și care vin însoțite de o coloană sonoră spectaculoasă. Dramatismul este sporit de prezența logo-ului quattro în partea inferioară a grilei negre lucioase, flancată de farurile LED oferite standard sau de matrix LED, ce pot fi comandate opțional. Mașinile au primit prize de aer mai mari, iar suplimentar pentru răcirea motorului apar radiatoare amplasate în spatele grilei RS.

Noile Audi TT RS Coupé și Roadster

La capătul opus, eleronul și difuzorul de aer tipic RS îi asigură o imagine inspirată de sporturile cu motor. Tot acolo se regăsesc cele două evacuări ovale, de mari dimensiuni. Carcasele oglinzilor pot fi comandatate în culoarea caroseriei, dar și într-o nuanță argintie mată, neagră sau cu aspect de carbon. Cele două versiuni pot fi comandate într-una dintre cele opt culori exterioare disponibile, pe listă regăsindu-se și culoarea specifică RS, Kalami green, dar și noile Pulse orange și Turbo blue.

Noile Audi TT RS Coupé și Roadster

Acoperișul textil al versiunii Roadster este negru, dar programul de personalizare Audi poate oferi și alte variante.

Cabina noilor modele RS primește un volan multifunctional îmbrăcat în piele, cu marcaj roșu în dreptul orei 12 și padele pentru schimbarea treptelor de viteză. Scaunele RS sunt îmbrăcate în alcantara cu model rombic sau opțional, cu piele nappa cu un model tip figure de miere. Logo-ul RS se regăsește pe volan, pe scaune și pe pragurile ușilor.

Sistemul Audi Virtual Cockpit cu ecran de 12,3 inci aduce în câmpul vizual al șoferului informații privind rularea.

Noile Audi TT RS Coupé și Roadster

Cu un motor de 2.5 litri TSI cu 400 de cai putere și 480 Nm, tracțiune integrală quattro și valorile tipice celor două modele, Coupe-ul și Roadster-ul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.