Noi dezvăluiri în cazul „Călăraşi”. „Nicio informaţie oferită de ei nu este acoperită de acte, totul e fake!”. Turda susţine că jucătorii Dunării nu aveau nici drept de joc la ora meciului cu Potaissa

0

Flaviu Sâsâeac, preşedintele Potaissei Turda, susţine că handbaliştii Mihajlo Radojkovic şi Zarko Pejovic nu aveau drept de joc la ora partidei formaţiei ardelene cu Dunărea Călăraşi, motiv pentru care toate Comsiiile federale au dat meci pierdut la masa verde pentru adversară. În teren, Dunărea a câştigat cu 29-26. Mai mult, oficialul grupării ardelene a evidenţiat şi detaliul care diferenţiază cazul între Potaissa Turda şi Dinamo Bucureşti, care la rândul ei a depus contestaţie după meciul direct, dar a pierdut la Comisia de Apel.

Oficialii Dunării Călăraşi au susţinut în aceste zile, inclusiv pe site-ul oficial, faptul că la ora meciului de la Turda din 22 noiembrie 2018, Mihajlo Radojkovic şi Zarko Pejovic aveau drept de joc în campionat ca oricare alt jucător de handbal, permisele fiind eliberate in 15.11.2018.

Flaviu Sâsâeac a venit cu noi clarificări în acest caz şi a susţinut că jucătorii nu aveau nici măcar drept de joc! Adeverinţa eliberată de Inspectoratul General pentru Imigrări a fost depusă la Federaţia Română de Handbal în 27 noiembrie, atunci când a fost eliberată: 

„Meciul a fost pe 22 noiembrie, deci totul s-a întâmplat la 5 zile după. Pe 27 noiembrie au scos adeverinţele sportivilor, scrie data la care au fost eliberate şi în antet! Ei au prezentat totul în ziua în care au venit la judecată la Comisia de Competiţii, nu au prezentat la federaţie ca să obţină drept de joc. Dreptul de joc al sportivilor s-a încheiat în 19 septembrie, odată cu expirarea avizului de muncă. De atunci şi până în 27 noiembrie nu au mai adus nimic la federaţie care să le continue dreptul de joc. Este ca o viză medicală expirată în 19 septembrie şi următoarea viză au dus-o în 27 noiembrie. Dar asta în care noi am accepta că acea adeverinţă de la IGI ţine loc de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.