Noi detalii despre despărțirea dintre Gheorghe Turda și iubita sa. Mai există șanse de împăcare între cei doi?

0

 

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda s-a despărțit de iubita sa, solista Nicoleta Voicu. După separare, fiecare dintre cei doi vine cu o altă explicație despre ceea ce s-a întâmplat în relația lor.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, Gheorghe Turda a oferit noi detalii despre separare, dar a vorbit și despre o posibilă împăcare cu cea care i-a fost iubită.

„A fost un fel de calvar pentru ea vis-a-vis de folosirea telefonului meu. Nu accepta această idee, sub masca acestei treburi se ascundea şi o gelozie exagerată din partea ei! Foarte geloasă, inclusiv pe relaţiile mele vechi, care s-au epuizat cu ani de zile în urmă…

Eu nu pot să trăiesc fără public! Fără marele public… Dependenţa mea este de bun augur, în sensul benefic pentru amândoi, şi pentru ea şi pentru mine, pentru că lumea mă caută pentru concerte, contracte etc. Acest lucru nu ar trebui să fie un motiv de supărare pentru ea, din contră, ar trebui să fie o notă de bucurie şi de efect pozitiv pentru ea.

Nu simt nicio vină în atitudinea mea. Eu sunt la casa mea, sunt un familist desăvârşit, am o familie exemplară din toate punctele de vedere, am două fete, doi gineri şi trei nepoţi, ştiu să-mi ordonez viaţa şi am ordonat-o întotdeauna foarte minuţios vis-a-vis de caracterul familiei mele şi de buna creştere pe care le-am dat-o copiilor mei.

Am dus-o la Roma, am dus-o la Catania, am dus-o în străinătate, bineînţeles, pe numele meu, pentru că ea nu e foarte cunoscută, acum să fim serioşi, ea este o solistă, atât! O solistă oarecare, nu este un nume, deocamdată… Poate cu timpul va fi! Sub numele lui Gheorghe Turda am dus-o în străinătate şi în ţară. Peste tot pe unde aveam câte un concert de unul singur, o introduceam şi pe ea în concerte, bineînţeles, concerte plătite pentru ea.

Am avut eu nişte…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.