Nicole Kidman vorbește pentru prima dată despre relația pe care o are cu cei doi copii adoptați

0

Probabil puține persoane știu că Nicole Kidman și Tom Cruise au împreună doi copii, pe care i-au adoptat în timpul căsniciei.

Nicole Kidman a vorbit rar despre relația pe care o are cu aceștia și, potrivit zvonurilor, ei au îndepărtat-o deoarece ea nu face parte din scietologie.

După divorțul din 2001, cei copii, Isabella și Connor s-au distanțat de mama lor, în timp ce au continuat să aibă o relație apropiată cu Tom Cruise. Actrița a declarat că devotamentul lor față de Biserica Scientologică a jucat un rol în relația pe care o are cu cei doi copii. Ea a spus în cadrul unui interviu pentru revista WHO că Isabella, în vârstă de 25 de ani, și Connor, în vârstă de 23, sunt adulți și pot lua singuri decizii: „Ei sunt adulți. Pot lua singuri decizii. Ei au ales să fie scientologi și ca o mamă, este datorita mea să îi iubesc.”

Ea a explicat apoi că este o persoană tolerantă, așadar își va iubi mereu copiii, orice ar face aceștia: „Și sunt un exemplu de toleranța și asta cred – că indiferent ce va face copilul tău, el are iubire și copilul trebuie să știe că există dragoste pe el și eu sunt aici”.

Relația lor a fost considerată una controversată și asta deoarece Nicole Kidman este catolică și se pare că a fost considerată o „persoană supresivă” de către Biserica Scientologică când ea și Tom Cruise s-au despărțit. Acest lucru este important deoarece, potrivit cărții lui Leah Remini, fosta membră a Bisericii Scientologice, practicanții acestei religii trebuie să îndepărteze aceste persoane din viața lor. Tot în această carte, Leah a scris că Isabella a considerat-o pe mama ei, Nicole, o persoană supresivă, însă biserica a negat aceste afirmații.

Deși despre Isabella și Connor Nicole nu vorbește aproape niciodată, ea este foarte deschisă când vine vorba…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.