Nicolae Stanciu a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe site-ul oficial al clubului. Anunţ oficial despre plecarea de la Sparta Praga: „Asta nu înseamnă că nu sunt sincer cu voi”

0

Nicolae Stanciu (25 de ani) a rupt tăcerea, vineri, printr-un comunicat remis pe site-ul oficial al celor de la Sparta Praga, unul în care a recunoscut fără probleme că s-a gândit să părăsească Cehia în această iarnă, având pe masă o ofertă foarte tentantă din punct de vedere financiar. Rămas la Sparta alături de Niţă, Chipciu şi Vătăjelu, mijlocaşul ofensiv le cere fanilor să nu-l judece aspru pentru intenţia de a pleca.

În ultimele săptămâni, pe masa lui Stanciu au sosit două oferte tentante: una de la Celta Vigo şi una din ţările arabe. Din ambele ar fi avut foarte multe de câştigat, mai ales din punct de vedere financiar, dar cehii au refuzat cele aproximativ opt milioane de euro puse pe masă. Iar acum a venit momentul ca mijlocaşul român să-şi clarifice situaţia şi să transmită un mesaj sincer în care recunoaşte atât ofertele, cât şi dorinţa sa de a pleca de la Sparta Praga: „Fani ai Spartei Praga, aş vrea să comentez vis-a-vis de ce s-a spus în conferinţa de presă de joi şi s-a publicat în media. Chiar am avut o ofertă de transfer în jurul Crăciunului. A fost una foarte interesantă pentru mine, a fost acel gen de ofertă pe care, din punctul meu de vedere, nu aş fi refuzat-o.

Cu toate acestea, Sparta a decis să nu-mi dea drumul pentru că oferta nu a fost ceea ce clubul îşi imagina. Respect asta şi rămân jucătorul Spartei. M-am obişnuit să fiu aici încă de când am ajuns, îmi place aici, iar oamenii din club şi fanii mă tratează foarte frumos.

Faptul că am luat în considerare serios să plec nu înseamnă că nu am fost sincer în interviurile pe care le-am dat în toamnă. Nu ştiam că această ofertă ar putea veni, nici măcar nu m-am gândit la asta. Menţin tot ce am spus în trecut!”, a spus Stanciu, într-un mesaj semnat pe site-ul oficial al clubului ceh.

„A venit o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.