Nick Kyrgios s-a transformat pentru o zi. Cum a ajutat „bad boy-ul” din tenis o femeie în plină stradă

0

Nick Kyrgios (23 de ani, 35 ATP) este recunoscut în lumea tenisului drept un personaj controversat, care a şocat de-a lungul timpului prin reacţiile sau gesturile sale, însă, joi, a dat dovadă de amabilitate.

Tenismenul australian se afla în oraşul natal Canberra, unde se întorcea de la un antrenament. Kyrgios a văzut două persoane care încearcă să împingă maşina defectă a unei femei şi s-a oferit să îi ajute. Povestea a fost relatată pe Twitter de jurnalistul Simon Anderson, a cărui prietenă a participat şi ea la această operaţiune: „Băiatul a ieşit din maşină să ne ajute, era Nick Kyrgios. Iubita mea, prietenul ei şi Kyrgios au împins maşina până la locuinţa femeii. În ciuda faptului că se întorcea de la antrenament şi a trebuit să împingă maşina, a făcut şi o poză cu ei, iar apoi a plecat acasă. Bun băiat, Nick Kyrgios!”, a scris Anderson.

Văzând că gestul său devine viral pe reţelele de socializare, Kyrgios a intervenit şi a subliniat normalitate faptei: „Astfel de lucruri nu ar trebui observate, e un lucru obişnuit”, a scris numărul 35 ATP.

De-a lungul timpului, Nick Kyrgios a fost protagonistul unor momente rare în tenis. În februarie 2019, la turneul de la Acapulco, Nick l-a învins pe Rafael Nadal, însă spaniolul l-a criticat aspru pe adversarul său. În tiebreak-ul actului al treilea, australianul i-a reproşat arbitrului că Nadal vrea să-l scoată din ritm prelungind timpul firesc dintre servicii. Publicul l-a apostrofat pe excentricul jucător de la Antipozi, mai ales după Kyrgios enervase pe toată lumea pe parcursul partidei, când a dat de înţeles că vrea să se retragă din cauza unor probleme medicale. „E lipsit de respect pentru cei care vin aici să ne vadă! E lipsit de respect…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.