Neb”U”nie Astrală. U Cluj a condus cu 3-0 în minutul 8, dar Astra s-a impus cu 4-3, în cel mai frumos meci din optimile Cupei

0

Parcă s-a deschis o fereastră pentru numele sonore din echipa Universităţii Cluj, la meciul cu Astra şi aceştia au putut să respire din nou fotbalul adevărat din România, fotbalul pe care îl cunosc. Cordoş, Abrudan, Sepsi, Florescu, Giurgiu sau Goga au ieşit din nou pentru o seară din fotbalul întunecat al ligilor secunde unde au ales să coboare, pentru a scoate “şepcile roşii” din coşmar. Galeria Universităţii a savurat şi ea un meci cu o echipă bună din România, venit ca un city-break pentru ei. Jucătorii lui Mulţescu au venit pentru un meci cu o echipă de Liga 2, dar începutul a fost o surpriză uriaşă pentru ei.

Un gol la 5 minute

Atât de mult entuziasm şi dorinţă de meciuri importante s-a strâns în interiorul vestiarului Universităţii, încât în minutul 8 era deja 3-0 pentru gazde. Abrudan a marcat în minutul doi, iar apoi Taub a făcut dubla (5 şi 8). Părea ireal pentru fanii clujenilor, inacceptabil pentru Astra şi se anunţa o nebunie de meci. Sonorul galeriei clujene era la maxim, zâmbete şi uimire în tribune, iar Mulţescu privea uluit spre tabelă. După ce s-au şters la ochi, jucătorii Astrei, în frunte cu Alibec şi Llullaku, au început misiunea de salvare a situaţie pentru ei. Arbitrul Mladinovici avea să-i ajute, după ce a văzut eronat un henţ la o intervenţia a lui Abrudan în careu. Llullaku a făcut 3-1 din penalty (14), U Cluj a rămas şi ea în poziţii avansate, rezultând un meci cu un ritm peste media Ligii 1. Astra avea să se apropie la un gol după autogolul lui Cordoş (24) şi aveam o medie de un gol la 5 minute. În acelaşi ritm s-a jucat până la pauză, dar golurile n-au mai venit, într-o repriză unde Goga a câştigat duelul “gleznelor fine” cu Alibec.

Llullaku a “ucis” supriza

U Cluj era în pierdere de viteză şi energie şi trebuia să păstreze…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.