Naţionala a pierdut un sponsor important înainte de debutul în preliminariile EURO 2020! Totul s-a terminat după 14 ani

0

România a încetat colaborarea cu unul dintre cei mai vechi sponsori ai săi. Federaţia Română de Fotbal a anunţat că s-a despărţit de Bergenbier, după 14 ani în care brand-ul a fost pe echipamentul naţionalelor României. 

Parteneriatul dintre Bergenbier şi FRF a fost unul dintre cele mai longevive din istoria echipei naţionale, Bergenbier fiind aproape de echipă timp de aproape 14 ani, între 1998 şi 2008, reluând apoi sponsorizarea în anul 2015.

“Fotbalul este şi va rămâne în ADN-ul mărcii Bergenbier. Ţinem pumnii strânşi Naţionalei şi vom trăi alături de ei emoţia tuturor meciurilor, ca toţi românii de altfel. Prin platforma Eu Sunt 12 vom păstra deschisă interacţiunea dintre Bergenbier şi toţi suporterii români, fiind alături de ei, indiferent de competiţie şi de echipele preferate.În 2019, vom continua misiunea noastră de a răcori România, suţinând plantarea a încă 50.000 de brazi. Mulţumim echipei FRF pentru deschidere, încredere şi colaborarea bună pe care am avut-o în aceşti ani şi rămânem suporteri înfocaţi ai Naţionalei“, a declarat Mihaela Hristea, Consumer Excellence Director, Bergenbier.

„Federaţia Română de Fotbal mulţumeşte Bergenbier pentru susţinerea Echipei Naţionale de Fotbal a României şi a activităţii fotbalistice. În ultimii patru ani, prin implicarea acestui brand, multe dintre proiectele de dezvoltare a fotbalului românesc au prins viaţă şi au primit şansa de a deveni unele de succes. Alături de un partener de nădejde, echipa naţională s-a calificat la Euro 2016 după aproape un deceniu de absenţă de la turneele finale. Bergenbier a fost şi va rămâne un prieten al fotbalului românesc!”, a spus Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Naţionala lui Cosmin Contra va debuta în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.