Mourinho, plecăciuni în faţa lui Klopp, după o seară fabuloasă a lui Liverpool: „Totul se datorează mentalităţii lui Jurgen! Alţii se plâng că le lipseşte un jucător sau că joacă prea multe meciuri”

0

Liverpool a produs o surpriză uriaşă, marţi seară, contra Barcelonei, impunându-se cu 4-0, după 0-3, în tur, şi calificându-se în finala Ligii Campionilor. Printre cei care au lăudat prestaţia „cormoranilor” s-a numărat şi Jose Mourinho, fostul antrenor de la Chelsea şi Manchester United.

Deşi a fost multă vreme rival al formaţiei lui Klopp, Mourinho nu s-a gândit nicio secundă la acest lucru şi a avut numai cuvinte mari pentru Liverpool, dar mai ales pentru antrenorul Jurgen Klopp, pe care îl consideră drept principalul artizan al acestei calificări miraculoase a formaţiei engleze

Aflat în studioul beIN Sports, unde a analizat partida dintre Liverpool şi FC Barcelona, Mourinho a spus: „Nu mă aşteptam la asta, dar am spus că nimic nu este imposibil, iar Anfield este locul unde imposibilul devine posibil. Trebuie să spun că asta se datorează unui nume – Jurgen. Nu cred că mai este vorba de tactică sau filozofiei de joc. Este despre inimă, dăruire şi a unui mediu pe care l-a realizat alături de jucătorii săi. Erau în pericol să încheie un sezon fantastic fără să câştige nimic, iar acum sunt la un pas să fie campionii Europei. Cred că Jurgen merită asta, munca pe care o face la Liverpool e fantastică.

Victoria asta este despre el, o dovadă a personalităţii sale, aceea de a nu renunţa, de a avea un spirit de luptă şi a face fiecare jucător să dea totul. Jurgen nu se plânge că i-a lipsit un jucător sau că joacă 50 ori 60 de jocuri într-un sezon. Alţi antrenori, din alte campionate, se plâng şi spun că joacă prea multe meciuri, când au 30 sau 35. Cred că tot ceea ce s-a întâmplat astăzi se datorează mentalităţii lui Jurgen”.

În finala Ligii Campionilor, programată pe 1 iunie, pe Wanda Metropolitano din Madrid, Liverpool o va întâlni pe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.