Mourinho a rămas cu dureri de cap după meciul Liverpool – Manchester United: „Aleargă cu 320 de kilometri pe oră cu sau fără minge. Încă mă resimt după ce m-am uitat la Robertson”

0

Manchester United a pierdut, în deplasare, pe Anfiled, în faţa lui Liverpool, echipă care s-a impus cu 3-1 şi care se menţine pe primul loc în Premier League, cu 45 de puncte, la o lungime distanţă de Manchester City, ocupanta poziţiei secunde.

După etapa cu numărul 17, United ocupă locul şase şi are 26 de puncte. Jose Mourinho a explicat în stilul caracteristic înfrângerea în faţa băieţilor lui Jurgen Kloop.

Avem mulţi jucători care sunt predispuşi accidentărilor, pentru că sunt mereu accidentaţi, iar acest lucru nu s-a întâmplat doar în mandatul meu.

Totul a început înaintea venirii mele aici. Dacă vă uitaţi la statisticile din perioada lui Mister Van Gaal şi înaintea lui, cu David Moyes, vedeţi că erau jucători care erau în permanenţă accidentaţi. Când păţeşti asta este foarte dificil să te recuperezi şi să fii bine din punctul de vedere al fizicului.

Apoi, bineînţeles, sunt şi calităţi pe care un jucător le are sau nu le are. Nu le poţi îmbunătăţi sau să le faci să apară, dacă nu există.

Vă voi da câteva exemple: (Andrew) Robertson, (Sadio) Mane, (Mo) Salah, (Gini) Wijnaldum, (Naby) Keita, Fabinho, aceştia sunt jucători care sunt bine fizic, în plus sunt şi foarte tehnici.

Şi eu am jucători tehnici foarte buni, dar nu am mulţi jucători cu această intensitate„, a spus Jose Mourinho în conferinţa de presă după eşecul cu Liverpool, care a precizat cum a văzut el partida, de la marginea terenului:

Când meciul se joacă la un nivel de intensitate atât de ridicat, devine dificil pentru noi. Primele 20 de minute au fost grele pentru noi.

(n.red. – jucătorii lui Liverpool) Ei sunt rapizi, intenşi, agresivi. Aleargă cu 320 de kilometri pe oră cu sau fără minge. Încă mă resimt după ce m-am uitat la Robertson! Face un sprint de 100 metri de pe minut. Este absolut…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.