Motocicleta zburătoare îți arată ce este posibil când banii nu-s o problemă

0

O companie americană din California vine cu o propunere futuristă. Creația din imaginea de mai sus este o motocicletă zburătoare care ar trebui să intre în producție în masă anul viitor, dar o poți comanda.

Dacă îți doreai să fii un pic mai aproape de universul fantastic din Star Wars, o companie intitulată Jetpack Aviation are o propunere surprinzător de atrăgătoare. Din păcate, având în vedere prețul exorbitant al unui astfel de bolid futurist, e puțin probabil să interacționezi prea curând cu unul. Acesta detaliu nu taie însă din farmecul anunțului.

O echipă de californieni ambițioși au început deja să ia comenzi pentur o motocicletă zburătoare de 380.000 de dolari. Având în vedere că poți să-ți iei un Lamborghini la un preț mai mare, raportată la o asemenea referință, valoarea nu este neapărat absurdă. Gadgetul zburător este intitulat Speeder și folosește nu mai puțin de cinci motoare de avion modificate pentru a atinge o viteză maximă de până la 240 kilometri pe oră.

Este important de reținut că micuța companie din Statele Unite nu s-a apucat de ieri sau de astăzi cu mijloace de zbor personale. Are o lungă experiență cu construcția și comercializare de jetpack-uri. În ceea ce privește cel mai recent proiect, CEO-ul David Mayman este optimist că va avea succes și, în următorul an, va putea produce o flotă de astfel de creații zburătoare.

Similar cu majoritatea dronelor, Speeder-ul de la JetPack Aviation, este capabil să decoleze vertical și să aterizeze la fel, într-un spațiu restrâns. ”Aceasta este o mașină compactă, precum o motocicletă, care poate decola vertical de pe gazonul din fața casei sau de pe aleea din fața garajului și poate ateriza pe partea cealaltă a orașului într-o poziție similară.”, conform spuselor CEO-ului.

Cei care cochetază cu o eventuală achiziție, trebuie să depună un avans de 10.000 de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.