Motive pentru care să aștepți Lion King, cel mai anticipat remake al anului

0

Lion King a emoționat o generații întregi, atât de copii fani ai oricărei producții Disney, cât și adulți forțați de împrejurări să se uite la un film pentru copii, dar care sigur aproape au vărsat o lacrima la scenele triste din animație.

Lion King a apărut inițial în 1994 și, alături de alte producții precum Aladdin, Mica Sirenă sau 101 Dalmațieni, face parte dintre filmele clasice produse de Disney care probabil nu vor muri niciodată.

Producția Lion King a fost una destul de diferită la vremea respectivă. Nu există niciun personaj uman în toată povestea, iar producătorii au trebuit să depună un efort mai mare în încercarea explorării unor emoții complexe în firul narativ. Și pare să le fi reușit asta extrem de bine. Moartea lui Mufasa se numără printre cele mai emoționante secvențe din istoria filmelor Disney.

Rob Minkoff, co-directorul Lion King (1994) a recunoscut că decizia a fost una extrem de dezbătută încă din faza de producție. Spune că a fost mai mult un experiment în perioada respectivă și dacă ar fi fost să facă filmul astăzi, cel mai probabil, nu ar fi fost lăsați să-l omoare pe Mufasa în felul în care au făcut-o.

Totuși, scena iconică a morții lui Mufasa și toate încercările prin care Simba trece pentru a ajunge un adult responsabil se vor întoarce pe ecrane anul acesta. La 25 de ani de la filmul original, o nouă producție Lion King se vrea a va fi mai impresionantă ca niciodată și urmează să ne emoționeze din nou (poate până la lacrimi) în iulie 2019.

Motivele pentru care să vrei să vezi noul film sunt multe, dar aici am ales doar câteva.

Lion King pentru generația CGI

În cea mai mare parte, plot-ul noului film nu va fi prea diferit de producția anterioară, deci cu siguranță nu vei urmări filmul pentru a afla povestea. Asta poate e valabil pentru cei mai tineri, care poate nu au răbdare să urmărească o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.