Momentul adevărului! SCM Rm. Vâlcea, SCM Craiova şi Măgura Cisnădie au bătălii importante în Cupa EHF

0

Trei echipe cu pretenţii ale Ligii Naţionale de handbal feminin, SCM Craiova, SCM Rm. Vâlcea şi Măgura Cisnădie, vor disputa la sfârşitul acestei săptămâni prima manşă în turul 3 preliminar al Cupei EHF. Toate vor juca în deplasare şi vor încerca să obţină rezultate care să le ofere şanse bune de calificare în faza grupelor. Jocurile retur se vor desfăşura peste o săptămână, în România.

  • Ikast Handbold – SCM Rm. Vâlcea, sâmbătă, ora 15:00

Liderul la zi în România are şi cea mai dificilă misiune dintre cele trei formaţii româneşti, în tentativa de a pătrunde în faza grupelor. Ikast nu mai are echipa din sezoanele trecute, când a învins inclusiv CSM Bucureşti în Liga Campionilor, dar experienţa acumulată în cupele europene s-ar putea să conteze. Vâlcea are un moral fantastic, după ce a câştigat tot pe plan intern, dar şi câteva jucătoare gata să se afirme pe plan internaţional. Brazilianca Samara da Silva este revelaţia echipei din ultima perioadă, ea reuşind să marcheze nu mai puţin de 11 goluri în derby-ul cu Corona Braşov de săptămâna trecută. Ikast vine după o înfrângere pe plan intern, 25-30 cu Nykobing, rezultat în urma căruia a picat pe locul 5 în Danemarca, fiind la 8 puncte distanţă de liderul Odense.

  • Zvezda Zvenigorod – Măgura Cisnădie, sâmbătă, ora 16:00

Echipa lui Alexandru Weber se află în faţa celei mai interesante experienţe din scurta istorie a clubului, un meci oficial cu o fostă câştigătoare a Ligii Campionilor. Zvezda a fost campioana Europei în 2008, într-o perioadă în care se lupta cu Oltchim, dar acum pare o formaţie abordabilă inclusiv pentru Măgura Cisnădie, premiantă în ultimul sezon al Ligii Naţionale. Dacă reprezentanta României ocupă locul 3 în România, Zvezda este pe locul 6 în Rusia, la mare distanţă de trio-ul de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.