Momente senzaţionale în Israel, cu Tamaş şi fanii lui Hapoel Haifa în prim-plan

0

  • După o săptămână în care a fost ţinut în spatele gratiilor, Gabi Tamaş a fost eliberat şi urmează să fie arestat la domiciliu, fără să aibă posibilitatea de a părăsi Israelul.

UPDATE: Gabi Tamaş a ieşit din închisoare, iar fanii lui Hapoel Haifa au făcut senzaţie la întâlnirea cu acesta. Şi-au arătat susţinerea pentru fundaşul român, s-au urcat pe stâlpi şi au cântat. Pe filmare apare şi Tamaş, care îi aplaudă pe suporteri şi le mulţumeşte pentru gestul făcut.

Clipul video poate fi văzut aici.


UPDATE: Fanii lui Hapoel Haifa îşi arată solidaritatea pentru Gabi Tamaş pe site-urile de socializare, dar vor ca poziţia lor să fie văzută şi auzită de toată lumea. GSP.ro anunţă că la meciul din această seară, de pe teren popriu cu Hapoel Tel Aviv, vor afişa mesajul: ”Bine ai revenit acasă”.


UPDATE Tamaş a oferit prima declaraţie după ce a fost eliberat: „În primul rând vreau să mulţumesc avocaţilor mei, soţiei mele, celor de la Hapoel Haifa, patronului şi colegilor. Vreau să le mulţumesc gardienilor care s-au purtat cu mine foarte frumos şi jos pălăria pentru ei. Nu m-au lăsat să intru în depresie. Din punctul meu de vedere, aş reveni de mâine pe teren”, a spus fundaşul în vârstă de 35 de ani, pentru Gazeta Sporturilor.


UPDATE 01.04.2019. Gabriel Tamaş a primit cea mai bună veste de la momentul arestării pentru conducerea unei maşini sub influenţa băuturilor alcoolice. Fundaşul central urmează să fie eliberat luni seara din arestul poliţiei.

Tribunalul Regional din oraşul Lod a decis ca fotbalistul să fie eliberat, contrar cererii procurorilor, care doreau ca Tamaş să-şi continue arestul, conform Gazetei Sporturilor.

Sursa citată susţine că fostul internaţional român va rămâne în arest la domiciliu, iar şase persoane…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.