MM Stoica, anunţ de ultima oră! Marea împăcare cu Marius Şumudică şi motivul pentru care nu va mai sta pe banca FCSB-ului: ”Nu mai suport”

0

Directorul sportiv al FCSB, MM Stoica, a anunţat că nu va mai sta pe banca FCSB-ului, inclusiv la ultimul meci al acestui sezon al Ligii 1 Betano, cu CFR, şi faptul că s-a împăcat cu Marius Şumudică. Numele lui Şumi a fost vehciculat ca posibil înlocuitor al lui Teja, care va pleca după jocul cu echipa lui Dan Petrescu, dar nu e pe placul suporterilor.

”Se scrie şi se vorbeşte mult despre ce fac şi gândesc eu în ultima vreme, doar că – deşi s-ar impune – NIMENI din presă nu m-a întrebat dacă e adevărat măcar 1% din ce s-a scris/spus.

1. N-am propus şi nu voi propune patronului niciun antrenor, aşa cum am făcut-o în alte situaţii (Zenga, Protasov, Levi, Dică). Ce s-a scris despre antrenorii italieni sau despre Şumudică sunt invenţii ale presei. Este adevărat că, de câteva luni, m-am împăcat cu Marius Şumudică şi vorbim săptămânal, îl apreciez ca antrenor, dar atât.

2. Meciul cu Sepsi a fost ultimul pentru mine pe bancă. M-am săturat să fiu înjurat pe toate stadioanele. Dacă în Ştefan cel Mare poate merit, m-am tot contrat cu PCH, la Craiova – de exemplu – chiar nu înţeleg.

Adresez rugămintea celor care se referă la persoana mea să-mi scrie pe whatsapp. Promit să răspund, chiar dacă monosilabic”, a scris MM Stoica pe pagina sa de facebook.

Anunţul lui MM Stoica vine în contextul în care Edi Iordănescu e favorit să preia FCSB, dar MM anunţă că s-a împăcat cu el. ”Am avut un diferent cu Edi acum mulţi ani, diferent care s-a încheiat în 2016, în Februarie. Eu nu ies niciodată nicăieri, nu am niciun fel de problemă cu Edi. Ce a fost, a fost. Efectiv, nu mai am nervi să mai fiu înjurat. Şi acum la Sepsi m-a înjurat un om în vârstă, poate mai sunt unii care sunt dinamovişti, dar nu mai am răbdare. Mama are 82 de ani şi chiar nu mai…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.